İlk olarak 2021 yılının Kasım ayının başında yayına giren Üç Kuruş dizisi şu an reyting rekorları kırmaktadır. Pek çok kişinin merak ile izlediğini son bölümlerini ise Üç Kuruş son bölüm izle araması izleyebilirsiniz. Fakat genel olarak Pazartesi günlerinin tv dizisi son zamanlarda Üç Kuruş olarak belirlenmiştir.

Dizi oldukça hareketli yaşamları ile dikkat çeken Roman ailelerini anlatmaktadır. Dizinin ana karakteri olan Kartal Çaka roman ailesi olarak yer alan Çıngıraklı mahallesinin öncüsüdür. Çıngıraklı mahallesinde tüm işler Kartal Çaka yönetimi altındadır. Fakat bir gün Kartal Çaka bir cinayet ile karşılaşır ve yolu komiser Efe Tekin ile birleşir. Efe ile Kartal cinayeti çözmek için birlikte hareket ederler. Böylece Üç Kuruş dizisi başlamış oluyor.

Üç kuruş dizisinin ilerleyen bölümlerinde Kartal Çaka; Nezih’in kızı olan Bahar ile evlenmek zorunda kalır. Artık Kartal ile Bahar birlikte hareket etmek zorunda kalırlar. Fakat Bahar Roman olmadığı için Çıngıraklı mahallesinde zor anlar yaşamaktadır. Nezih ise kızının Kartal ile evlenmesinden oldukça rahatsızdır. Dizinin son bölümünde ise Kartal’ın kız kardeşi olan Leyla kayıplara karışır. Bu yüzden de Efe, Kartal ve Nezih karşı karşıya kalırlar.

Üç Kuruş Dizisi Oyuncu Ekibi

Genel olarak bakıldığında Üç Kuruş dizi ekibi oldukça güçlü bir kadroya sahiptir. Dizinin ana karakteri renkli kişiliği ile Kartal rolünü; Uras Kaygılaroğlu canlandırmaktadır. Komiser Efe rolünü de Ekin Koç üstlenmiştir. Dizide Bahar rolünde Nesrin Cavadzade yer alıyor. Dizide sürekli komiser Efe ile aşk yaşayan Leyla rolünde ise Aslıhan Malbora yer alır.

Üç Kuruş Dizisi Yapım Ekibi

Üç Kuruş dizisinin yapım şirketi; Ay yapım tarafından sağlanmaktadır. Dizinin senaryosu ise; Murat Uyurkulak tarafından sağlanıyor. Dizinin yönetmen kadrosunda Sinan Öztürk yer alıyor. Sürekli ilgi ile izlenen diziye henüz hiç izlemeyenler dizi izle platform çeşitleri ile izleyebilirler. Tüm bu bilgiler ışığında Üç Kuruş dizisini seyretmeyi istediğiniz zaman mutlaka profesyonel bir platformu tercih etmelisiniz! Ancak bu sayede üst düzeyde bir görüntü kalitesinde dizi seyredebilirsiniz!