Konusu ve oyuncu kadrosu ile beğeni toplayan dizinin yeni bölümü merakla bekleniyor. Arama motorlarından Yargı son bölüm izle yazarak arama yapabilir ve son bölümü internetten kesintisiz olarak izleyebilirsiniz. Sema Ergenekon tarafından senaryosu yazılan ve Ali Bilgin’in yönetmenliğini yaptığı dizi her Pazar günü akşam saat 20:00’de Kanal D ekranlarında seyircinin karşısına çıkmaktadır. Dizinin başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz paylaşıyor. Konusu ve kurgusu ile dikkat çeken dizi, 15. bölüme kadar reytingleri alt üst ederek herkes tarafından beğenildi.

Yargı Dizisinin Konusu Nasıldır?

Yargı dizisi, dram ve aksiyon türünde bir televizyon dizisi olarak dikkatleri üzerine çekmeyi başarmaktadır. Dizinin ana konusu iki avukatın rekabetine dayanmaktadır. Senarist Sema Ergenekon’un adliyedeki gözlemlerine dayanarak oluşturulan senaryo, hukuki birçok çatışmayı diziye yansıtmayı başarmaktadır. Savcı Ilgaz ve Avukat Ceylin arasında yaşanacak aksiyonların ekrana yansıdığı dizide aile değerleri ve adalet kavramı ön plana çıkıyor. Bir cinayet vakası ile yolları kesişen Ilgaz ve Ceylin’İn etkileyici hikayesi ile herkes kendinden bir parça bulabilecek. Yargı; aile içi güven, adalet ve aile değerlerini alt üst edecek bir yaklaşımla ekranlara gelmeye devam ediyor. Yargı dizi izle seçenekleri ile dizinin tüm bölümleri internetten izleyebilirsiniz.

Yargı Dizisi Oyuncu Kadrosu

Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in paylaştığı Yargı dizisi kadrosunda sevilen oyuncu yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosu son derece güçlüdür. Bu kapsamda dizide Hüseyin Avni Danyal ile Uğur Polat oyunculuklarıyla dikkatleri üzerine çekmektedir. Ayrıca Ayşenil Şamlıoğlu ile Cezmi Baskın ve Mehmet Yılmaz Ak da dikkat çekici bir performansa sahiptir. Bununla birlikte dizide Ali Seçkiner Alıcı ile Arda Anarat ve Ece Yüksel gibi isimler de rol almaktadır. Ayrıca Yargı dizisi oyuncuları arasında Zeyno Eracar, Uğur Arslan ile Onur Durmaz ve Nergis Öztürk gibi isimler de vardır. Bununla birlikte Nilgün Türksever, Başak Gümülcinelioğlu ile Pınar Çağlar Gençtürk ve Onur Özaydın da dizinin kadrosunda yer alıyor. Dizi İstanbul’un farklı noktalarında çekiliyor. Yargı son bölüm izle yazarak, son bölüme ulaşabilirsiniz.