Cumhur İttifakı AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği ile bir araya geldi. Bayraklı’nın çağ dışı kaldığının altını çizen Aslan, Bayraklı AK Belediyecilikle gelişecek” dedi…

Dur durak bilmeden seçim çalışmalarına devam eden ve gittiği her mahallede büyük ilgi gösterilen Cumhur İttifakı AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, Elazığlılar Kültür ve Dayanışma Derneği ile kahvaltıda bir araya geldi. 

“BAYRAKLI NE YAZIK Kİ ÇAĞ DIŞI KALDI…”

Kahvaltıda konuşan Cumhur İttifakı Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, “Vatandaşlarımız böyle bir Bayraklı’yı hak etmiyor. Bu iş particilik işi değil.Hangi partili olursak olalım, bu bir yerel seçim, önemli olan Bayraklı’nın yaşam kalitesidir. 20 yıldır hiç bir gelişme olmadığı gibi yatırım da yapılmıyor. Örneğin İzmir halen vahşi depolama sistemi ile çöp depolama yapıyor. Biz geldiğimizde Bayraklı’da uygun olan mahallelerimizde “Akıllı yer altı çöp toplama sistemi” yapılarak çöpleri yerin altında depolayacağız. Şehrimizin geri kalmışlığına artık yeter demek gerekiyor.” Dedi.

“20 YILDIR ÇÖZEMEDİKLERİNİ 5 YILDA MI ÇÖZECEKLER?”

Konuşmasına devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Bayraklı Belediye Başkanı Ali Aslan, “Hiç bir etnik köken, din ve partili ayrım yapmadan hizmet etmeye hazırız. Doğumdan ölüme kadar hizmet edeceğimizi her fırsatta dile getiriyoruz. Bize inanın ve güvenin. Şuan Bayraklı’da iktifar olan partiye güvendiniz ancak beklentilerinizi karşılayamadı. 20 Yılda çözemedikleri sorunları 5 yılda mı çözecekler? Size burdan söz veriyorum. Bayraklı’da sorun kalmayacak” dedi.

“BAYRAKLI AK BELEDİYECİLİK İLE GELİŞECEK…”

Bayraklı’nın denizle buluşması, sahilinin tıpkı bir kordon gibi kullanmasının önünü açacak projelerin hayata geçirmeyi planladıklarını söyleyen AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan, “Bayraklı, tarihi yapısı, kültürel zenginliği ve coğrafi konumuyla İzmir’in en gözde yeridir. Bu yerin kıymetinin hem Bayraklılar, hem de İzmirliler yönetimimiz de net görecekler. Tarihi alanlarıyla, müzelerimizle, sosyal donatılarımızla Bayraklı’yı geliştireceğiz. Değişmeyen, gelişmeyen Bayraklı AK Belediyecilik ile gelişecek ve değişecek. Hem Türkiye’nin hem de İzmir’in gözü Bayraklı’nın güzelliğinin üzerinde olacak. Benim Bayraklı’da oturan her kesimden vatandaşımdan beklentim, bu gelişim ve değişimin önünü 31 Mart günü kullandıkları oylarla açsınlar. Bayraklı’nın geleceğini hep birlikte şeffaf belediyecilikle inşa edelim ” dedi.