AK Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, belediye çalışanlarının hiçbir endişe duymalarına gerek olmadığını belirterek, “Buca halkı bu görevi bana verirse, en çok işçi emekçi sevinecek. Çünkü kimsenin işiyle, ekmeğiyle, çoluk çocuğunun rızkı ile uğraşmak bizim kitabımızda yazmaz. Kaldı ki emekçi kardeşlerimizin imkanlarını çok daha fazla iyileştirecek güçte olacağız” dedi.

 

Ak Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, vatandaş ziyaretleri sırasında bazı dedikodularla karşılaştıklarını belirterek, “Sanırım CHP’li dostlarımız seçimi kaybedecekleri korkusuyla belediye çalışanlarımız üzerinde algı operasyonlarına başlamışlar. Buca Belediyesinde çalışanlara ve ailelerine ‘Mustafa Arslan gelirse işinizden, ekmeğinizden olacaksınız’ şeklindeki yalan söylemlerle etkilemeye çalışıyorlar. Bunları Buca halkımız bize iletiyor. Buradan ilan ediyorum ki, Buca halkı bize bu görevi layık görürse; asla kimse işinden olmayacak. Herkes şunu iyi bilsin, biz geldiğimizde evine ekmek götüren çoluğunun çocuğunun rızkı peşinde olan hiç kimseyle ne partisi ne mezhebi ne de etnik kökeninden dolayı uğraşmak ne bana yakışır ne de ahlaken ve siyaseten doğru olur. Benim inancım da böyle bir şeye müsaade etmez. Aksine Buca’nın ihtiyacı olan ve kentin sorunlarını çözen projeler yaparak aynı zamanda istihdamı artırmak niyetindeyiz. Bizi başkaları ile karıştırmasınlar. İnşallah biz geldiğimizde işçilerimizin imkanları çok daha iyi olacak” diye konuştu.


“CİDDİ İSTİHDAM SAĞLARIZ”

Öte yandan 41 ana proje sözü ile Buca halkından onay istediğini hatırlatan Başkan Adayı Mustafa Arslan, “Biz boş vaatlerde bulunmuyoruz. Cezaevi kalkacak diyoruz, trafik sorunları ortadan kalkacak diyoruz. Buca’nın kent içi yeşil alanları 10 kat artacak diyoruz. İzmir’in yaşam konforu en yüksek ilçesi Buca olacak diyoruz. Bütün bunları hayata geçirmek için bugün belediyede çalışan her kardeşimizin, büyüğümüzün deneyimine, emeğine, yüreğine ihtiyacımız var. Kaldı ki bütün bu projeleri hayata geçirirken Buca’da ciddi bir istihdam da sağlayacağız” dedi.

Başkan Adayı Arslan, Buca Belediyesi çalışanlarının kesinlikle hiçbir endişe duymamaları gerektiğini de ifade ederek, “Kardeşlerimiz, dostlarımız gönül rahatlığıyla tercihlerini yapsınlar” diyerek, algı amaçlı bu söylemlere son noktayı koydu.