Son 3 yılda 237 bin kişinin üye olduğu AK Parti İzmir İl Başkanlığı, üye katılım töreni düzenledi. Törende 101 yaşındaki en yaşlı üyeye rozet takılırken, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli 14 Mayıs’ta Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden Cumhurbaşkanı seçilmesini ve İzmir’de en çok oyu almalarını kutlayacaklarını söyledi.

AK Parti İzmir İl Başkanlığında üye katılım töreni düzenlendi. Törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, Kınık Belediye Başkanı Sadık Doğruer, Menemen Belediye Başkanı Aydın Pehlivan ve çok sayıda partili katıldı. İzmir’de son 3 yılda 237 bin kişinin üye olduğu AK Parti’de temsili olarak 30 kişiye rozet takıldı. Rozet takılanlar arasında en genç üye Özdenaz Kaymaz, en yaşlı mevcut üye 101 yaşındaki Mustafa Kublay, İzmir Dökümcüler Odası Başkanı Muzaffer Üründü, 5. Sanayi Sitesi Başkanvekili Bülent Bülent Kos, Ata Sanayi Başkanı Necati Öztürk, Bergama Kahveciler Odası Başkanı Kazım Kızılcıoğlu da yer aldı.

Üye katılım töreninde konuşan AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, “AK Parti’nin her şeyinde istikrar var. Üye buluşmalarımıza devam ediyoruz. Vekilimiz Mehmet Ali Çelebi bugün ilk kez İzmir teşkilatıyla buluşuyor. Ben anlı şanlı Türk askeri bir ailenin çocuğu olarak katılımınızdan çok memnun oldum. İzmir teşkilatı sizi bağrına basıyor, sevincini gösteriyor. İyi ki geldiniz” dedi. (İHA)