EGE MECLİSİ - AK Parti İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, sahadaki çalışmalarını Karaburun'a bağlı Mordoğan, Güzelbahçe, Narlıdere ve Karabağlar ilçelerinde sürdürdü. Bir günde dört ilçe gezen Kaya'nın gündeminde CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce vardı. 

CHP'Yİ YÖNETEBİLECEĞİNE İNANMADINIZ, ÜLKEYİ YÖNETEBİLECEĞİNE NASIL İNANIYORSUNUZ!

Muharrem İnce'nin CHP Genel Başkan adayı olabilmesi için delegelerden yeterli imzayı alamadığına, Kılıçdaroğlu'nun imza takviyesi ile aday olabildiğine dikkat çeken Kaya, "CHP Genel Başkanlığına talip olan Muharrem İnce'nin aday olabilmek için delegelerden yeterli imzayı alamadığını biliyoruz. O dönemde İzmir delegasyonu da kendisine imza vermeyenler arasındaydı. O dönem genel başkan adayı olabilmesi için İnce'ye imza vermeyenler, partiyi yönetebilmek için kendisinde yeterli donanımı görmeyenler, şimdi çıkmışlar sizden Cumhurbaşkanlığı için kendisine oy istiyorlar. Bu milletin aklıyla alay etmektir. CHP İzmir İl Başkanı'na, ilçe başkanlarına, İzmir'deki kurultay delegelerine tek bir soru sorun; Muharrem İnce'nin CHP'yi yönetebileceğine inanmadınız, partiyi yönetebileceğine nasıl inanıyorsunuz. Kendisine genel başkan adayı olabilmesi için neden imza vermediniz? Gerçi haklılar, hiçbir özelliği olmayan birini neden genel başkan yapmak istesinler. CHP'nin adayı İnce'nin tek bir özelliği var, o da komik olması. Başka bir özelliği yok" dedi. 

YOĞUN PROGRAM 

Güne ilk olarak Karaburun Mordoğan'da başlayan Kaya, burada partililerle bir araya geldi, esnaf ziyaretleri yaptı, kahvehaneleri gezdi, Mordoğan pazarında vatandaşlarla buluştu. Mordoğan'dan sonra Güzelbahçe'ye geçen Kaya, partisinin ilçe başkanlığında yönetim kurulu üyeleriyle bir toplantı gerçekleştirdi. Ardından Güzelbahçe sahilini turlayan Kaya, sahil bandında bulunan kafeterya ve restoranları ziyaret etti. Güzelbahçe'den sonraki durağı Narlıdere olan Kaya, Sahilevleri'nde sokak iftarına katıldı. Günün son programını Karabağlar'da gerçekleştiren Kaya, Yunus Emre Mahallesi'nde Cumhuriyet Taksi Durağı'nda taksici esnafıyla bir araya geldi. Mahalledeki kahvehaneleri tek tek dolaşan Kaya, vatandaşlardan destek istedi. Sahuru Eski İzmir'de bulunan Sivas Yiğidolar Karabağlar Eğitim ve Sosyal Yardımlaşma Derneği'nde yapan Kaya'ya burada AK Parti İzmir Milletvekili adayları Ahmet Gürhan ve Erdem Öksüz de eşlik etti. (AK Parti Basın Bürosu)