İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi İzmir İl Başkanı Aydın Şengül’ü makamında ağırladı. Son bir ay içinde gerçekleşen bu ikinci buluşmada, Büyükşehir Belediyesi'nin AKP'li ilçe belediyelere yönelik çalışmaları konuşuldu.

 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin Ankara’dan onay bekleyen projeleri için geçtiğimiz Mart ayında Adalet ve Kalkınma Partisi İl Başkanı Aydın Şengül'ü ziyaret eden Başkan Aziz Kocaoğlu, bu kez Şengül ve ekibini ağırladı. Samimi bir havada geçen görüşmede, Büyükşehir Belediyesi'nin AKP'li ilçe belediyelerdeki çalışmalarına ilişkin detaylı bilgiler verildi.

Başkan Aziz Kocaoğlu’nun verdiği dosyayı ilgili bakanlıklara ilettikleri söyleyen AKP İl Başkanı Aydın Şengül, “Bir araya geldiğimizde olumlu görüşmelerimiz oluyor. Bugün kendisiyle samimi olarak, siyaset dışında her şeyde varız. Biz hükümet olarak paramızı kendi cebimizden harcamıyoruz. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’da aynı şekilde.. Dolayısıyla 'sen yaptın, ben yaptım' tartışmasına gerek yok. Siyaseti siyaset zamanı yaparız” dedi.

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ise,  “7 AKP’li ilçe belediyesinde yaptığımız ve yürütmekte olduğumuz çalışmaları içeren detaylı bir dosya hazırladık. İl Başkanı ekibiyle beraber değerlendirecek” şeklinde konuştu.

Ziyarete AKP İl yöneticilerinin yanısıra İzmir Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Dr. Sırrı Aydoğan, Genel Sekreteri Dr.Buğra Gökçe, ESHOT Genel Müdürü Raif Canbek ve İZSU Genel Müdürü Fügen Selvitopu da katıldı. (İzmir BŞB. Bld. Basın Bürosu)