EGE MECLİSİ - Güzelbahçe mevcut Belediye Başkanı ve CHP'nin Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Mustafa İnce, Asrın Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Ege Meclisi İmtiyaz Sahibi Ali Talak'ı ziyaret etti. Ziyaretinde projelerini anlatan İnce, Güzelbahçe'ye hastane yapılması ile ilgili tüm imkanların kullanılacağını dile getirerek, "Devlete talebimizi ilettik. Yapmayacaksa, belediye olarak üniversite ya da kurum işbirliği ile biz yapacağız. Projemiz ve yerimiz hazır" dedi. 

"LÖSEV İLE GÖRÜŞTÜK, GENEL BAŞKANIMIZA İLETTİK"

Güzelbahçe'de devlet hastanesi için yer tahsis ettiklerini ve devletten hastane için talepte bulunduklarını anlatan İnce, "Devletten hastane talep ettik bunun için de yerimiz var. Ancak Sağlık İl Müdürlüğü bize 10 yataklı bir hastane yapmak için yetki uygun gördüğünü bildirdi. Sanıyorum ki bir hata var, bir sıfır eksik yazılmış diye düşünüyorum. Çünkü bizim hastane için ayırdığımız alana 200-280 yataklı bir hastane rahatlıkla yapılabilir. Biz bu alan için devletten bir hastane talep ettik. Eğer ki devlet yapmayacaksa, üniversite ya da kurum iş birliği ile bu hastaneyi yapacağız. Yerimiz de, projemiz de hazır. Bununla ilgili Ankara'da bir hastaneyi hayata geçirmiş olan LÖSEV ile görüşme yaptık, durumu Genel Başkanımıza da ilettik" şeklinde konuştu. 

 

"GÜZELBAHÇE EĞİTİM VADİSİ OLMALI"

Güzelbahçe'de doğalgaz, otoban, 3. balıkçı barınağı ve Atatürk Kültür Merkezi gibi bir çok projeye imza attıklarını ve yeni dönemde de bir çok proje ile Güzelbahçe'ye katkı koymaya devem edeceklerini dile getiren İnce, "Güzelbahçe'de tarım için kullanılan alanların yanı sıra, kalan arazilerimizi eğitim için değerlendirmeliyiz. Güzelbahçe bir eğitim vadisi olmalı. Bu Güzelbahçe'ye farklı bir vizyon yükleyecektir. bununla ilgili de çalışmalarımız ve gelecekte açıklayacağımız projelerimiz var" dedi. 

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin projesi olan ve Güzelbahçe'yi de kapsayan Avrupa Bisiklet Ağı’na (EuroVelo) entegre etme çalışmalarının da ilçede devam ettiğini hatırlatan İnce, "560 dönümlük bir arazi üzerinde, vatandaşlarımızın rahatça gelip, kamp ve spor yapabileceği bir alan oluşturuluyor. Bu proje de yine Güzelbahçemize renk ve heyecan katacak projelerinden biri" dedi.

"BİZLER GELİP GEÇİCİYİZ, CHP KALICI"

İzmir'de tekrar aday gösterilen mevcut belediye başkanlarından biri olması konusunda, "Bizler gelip geçiciyiz, CHP kalıcı" yorumunda bulunan İnce, "En az benim kadar diğer arkadaşlar da başarılıydı. Her biri başarılı işlere imza attılar. Başta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu olmak üzere, tüm ilçe belediye başkanı arkadaşlarımızla, yerelde de genelde de çok güzel projeler yaptık. İzmir, belediyecilikte örnek teşkil eden bir kent.  Bu bir bayrak yarışı. Ben olamayabilirdim, başka arkadaşlar da olabilirdi. Her şekilde bu örgüte emek vermiş bir arkadaşımız olacaktı. Bizler, Cumhuriyet Halk Partisi rüzgarıyla bölgemizin belediye başkanlarıyız. Bizler gelip geçiciyiz, CHP kalıcı" ifadelerine yer verdi.