Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Serdar Sandal, Bayraklı’yı daha yaşanır bir kent yapmak için ‘Kent Projeleri’ ismini verdiği projelerini anlattı.

Kent dokusuna zarar vermeden özgün ve tanınır bir Bayraklı için yola çıktıklarını belirten Cumhuriyet Halk Partisi Bayraklı Belediye Başkan Aday Adayı Serdar Sandal, “Bayraklı için projelerimizi hazırladık. Bu projeler ile bir medeniyet çevresinde yaşamak, gelişmiş, sağlıklı kentsel standartlara ulaşmak artık çok daha kolay olacak. Çünkü Bayraklı Kentsel Dönüşüm Projeleri, Bayraklı Dere Islahı ve Çevre Düzenleme Projesi ile yeni bir yaşam merkezi inşa edilecek. Smyrna’nın denizle bağlantısı sağlanarak özgün bir kent görüntüsü oluşturulacak.” dedi.

İzmir’e ismini veren Bayraklı’nın kent kimliğini yeniden oluşturacağız diyen Sandal, “Homeros Meydan Projesi, Smryna Çevre Düzeni ve Müze Projesi’yle kültür mirasımıza sahip çıkıp kentlilik bilincimizi geliştireceğiz. Üreteceğiz, çalışacağız ve paylaşacağız. Hasan Ali Yücel Meslek ve Beceri Edindirme Kursları ile üreten ve kalkınan bir Bayraklı yaratacağız.” ifadelerini kullandı.

Serdar Sandal projeleri ile ilgili sözlerini şöyle sürdürdü:

“Kent mobilyaları ile cadde ve kavşakları evrensel standartlara ulaştıracağız. Her mahalleye çocuk parkları, spor salonları inşa edeceğiz ve Yeşil Bayraklı Projesi’yle sağlıklı büyüyen bir değişim rüzgârı başlatacağız.

Sanatın aydınlık ışığını Kazım Koyuncu Kültür ve Sanat Merkezleri Projesi’yle Ege’nin mavisinden tüm dünyaya ulaştıracağız.

Yenilikçi, yaratıcı, analitik ve çözüm odaklı düşünebilen pozitif yaklaşıma sahip nesilleri yetiştirmeye katkı sunmak için Aziz Sancar Ar-Ge Bürosu’nu hayata geçireceğiz.

Bayraklı Kent Envanteri projesiyle kentimizin kimliğini doğru tespit edip eksikliklerimizi gidermek için doğru çözümler üreteceğiz. 

Mutluluk pınarları her birimizin gönlüne akacaksa bunda Saadet Özkan Dayanışma ve Paylaşma Projesi’nin etkisi olacak. Çünkü bu projeyle Bayraklı’da hiç kimseyi aç ve açıkta bırakmayacağız.”