EGE MECLİSİ - Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkanlığı, Kültürpark Fuar alanında bayramlaşma töreni düzenledi. Törene, partinin il ve ilçe teşkilat temsilcilerinin yanı sıra milletvekili adayları da katıldı.

MHP İzmir İl Başkanlığı, Kültürpark Fuar Alanı içerisindeki Göl Gazinosu’nda, saat 14.00’da bayramlaşma töreni düzenledi. Törene, MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş’ın yanı sıra, ilçe teşkilat temsilcileri ve üyeleri ile milletvekili adayları da katıldı.

Karataş konuşmasında ülkücü hareketin bir mensubu olmaktan şeref duyduğunu belirterek "Liderim Devlet Bahçeli’nin ve sizlerin dava arkadaşı olmaktan gurur duyuyorum. Önümüzde bir haftalık bir zaman var, gayretimizi daha da arttırarak bu süreci başarıyla noktalayalım ve 24 Haziran seçimlerinden zaferle çıkalım. Öncelikle cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yüksek oranda bir oyla cumhurbaşkanı seçtirelim. MHP’yi yüksek oranda bir oy ve  milletvekili sayısıyla TBMM’de temsil edilmesini sağlayalım. Bu zorlu süreçte Türk milletinin MHP’ye ihtiyacı var. MHP ve ülkücü hareket, Türk milletinin çimentosudur" dedi. Karataş, İYİ Parti’yi de eleştirerek, "Onların vizyonu yok, misyonu yok, geleceği de yok. Onlar her görüşten, her kesimden, her düşünceden, insanlarla kurulmuş, ne yaptıkları, ne düşündükleri belli olmayan bir siyasi parti" dedi.

Karataş’ın konuşmasının ardından, başlayan selamlaşma töreni sonrasında, partililer dağıldı. (DHA)