UŞAK'ta, MHP'den belediye başkan adayı olmak isteyenler, dosyalarını teslim etti. Uşak Belediye Başkanlığı'na 5 başvuru yapıldı. İlçe ve belde belediye başkanlıklarına ise toplam 10 başvuru oldu.

Uşak'ta MHP'den belediye başkanlığına aday olmak istelenler, dosyalarını teslim etti. Uşak Belediye Başkanlığı için iş insanı Muhterem Erol, 24 Haziran 2018 Milletvekili seçimlerinde kentten 3'ncü sıra adayı Muhammet Fatih Erdoğan, Uşak Üniversitesi Yapı Daire İşleri Başkanı İnşaat Mühendisi İsmail Yıldırım, Avukat Alpay Özgür ve belediyede memur Tuncay Akbulut başvuruda bulundu. 5 ilçe belediye başkan adaylıkları için toplam 5 başvuru, 5 belde belediye başkan adaylıkları için de 5 başvuru gerçekleşti.

MHP Uşak İl Başkanı Halit Görgülü, 2019 yerel seçimlerinde, parti olarak bütün belediyelere talip olduklarını ve bu yönde çalışmaları devam ettirdiklerini söyledi. Uşaklı vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve isteklerini dinlediklerini ifade eden Görgülü, "Uşak merkez ve 5 ilçe, 5 belde belediye başkanlığı için aday adayları başvurularını aldık. MHP'li belediyeler Uşak'a çok yakışacak. Uşak'ın geleceğine hep birlikte sahip çıkmalıyız" dedi.

MHP'den ilçe ve beldelerde belediye başkanı olmak için adaylık başvurusunda bulunanların isimleri şöyle:

Karahallı ilçesi: Mehmet Yeşilöz

Banaz ilçesi: Emine Bulut

Ulubey ilçesi: Adnan Yörük

Sivaslı ilçesi: Ferhat Ceylan

Eşme ilçesi: Önder Yıldız

Kızılcasöğüt Beldesi: Mustafa Oğuzhan Ayata

Yeleğen Beldesi: Tolga Süleyman Uzun

Pınarbaşı Beldesi: Kutret Şakar

Selçikler Beldesi: İhsan Senkoş

Tatar Beldesi: Ramazan Gün (DHA)