EGE MECLİSİ - Karşıyaka İlçe Örgütü tarafından düzenlenen danışma kurulunda Başkan Akpınar ile Vekil Çelebi arasında yaşanan gerginliğin yankıları devam ediyor. Toplantıda eleştirilerin hedefi olan CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali çelebi, twitter hesabından 'Değişimden anladığım bu ilkelerdir" diyerek bir mesaj yayınladı. 
 
İşte o maddeler:
 

KARŞIYAKA DANIŞMA KURULU'NDA NELER YAŞANMIŞTI?
Olağanüstü kurultay için imza atan PM Üyesi ve İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi, danışma kurulunda kürsüden yaptığı konuşmada, parti genel merkezini hedef alınca solanda tansiyon yükseldi.  Vekil Çelebi'nin konuşmasından sonra tekrar söz alan Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar’ “PM üyeliğinize, vekilliğinize saygım var. Liyakata önem veririm. Burada eleştirmesi gerekenler partiye emek veren insanlardır. Burada 30-40 yıllık partililer var. Partiye dün gelenlerin bugün değişim demeleri, partiyi bu kadar hedef almaları doğru değil. Ben çocukluğumdan beri partinin içindeyim. Bu sözler canımı acıtıyor” şeklinde konuştu...
Akpınar vefa vurgusu yaptığı konuşmasının son bölümünde “Sizi tanımam. Vekil listesine yazıldığınızda kim olduğunuzu sordum partililere. Genel Başkan sever kendisini dediler. Genel Başkan nikah şahitliğinizi yapmış. Vefa semt adı değildir" dedi, Milletvekili Adayı Ali Engin'i kast ederek, "Partide saçlarını ağartan insanlar 9. sıraya yazılırken siz şanslı olanlardansınız. O yüzden burada konuşma hakkı en son olan sizsiniz. Tepeden inme bir yere gelenlerin bu gün değişim demesi bizde rahatsızlık yaratıyor” diye sürdürdü.
Bu sözler üzerine ayağa kalkan Çelebi’nin “Ben tepeden bir yere gelmedim. Beni PM’ye örgüt seçti. Vatandaşın oyuyla vekil seçildim” dediği öğrenildi.