Sındır, “Emeğini ekmeğe dönüştüren, üreten, ürettiğini hakça paylaşan bir düzeni beraberce kuracağız. Yetki de mühür de sizin elinizde. Oyunuza talibiz, güç verin derdinize derman olalım” dedi.

CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, İl Yöneticileri, CHP Bergama Belediye Başkan Adayı İdris Yavuzyılmaz ve Bergama Belediye Başkanı Mehmet Gönenç’ten oluşan heyet Bergama ve Kozak’a çıkarma yaptı. Demokratik kitle örgütlerinin temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelen heyet, Bergama’nın köylerinde ve Kozak’ta üreticilere seslendi, örgüt toplantısında seçim çalışmalarını masaya yatırdı. 

“DUR DEMENİN ZAMANI GELDİ”

Siyasal iktidara vatandaşın sandıkta büyük bir ders vereceğini söyleyen Sındır, “Türkiye'yi ucuz bir emek ülkesine dönüştüren, hızla artan işsizliğe çare bulamayan, yanlış ekonomik politikalarla krize neden olan bu iktidara dur demenin zamanı geldi. 31 Mart seçimlerini sadece yerel yönetim anlayışı içine sıkıştıramayız. 31 Mart ülkenin aydınlık geleceği için atılan önemli bir adım olacak. Tarımı bitirenlere, esnafın sorunlarını görmezden gelenlere, emeklinin sıkıntılarına kulaklarını tıkayanlara, memuru yok sayanlara, işçiyi, emekçiyi unutanlara, emeklilikte yaşa takılanları umursamayanlara, gittiğimiz her yerde görüyoruz vatandaşımız sandıkta büyük bir ders verecek” dedi.

“GÜÇ VERİN DERDİNİZE DERMAN OLALIM”

Bergama’nın köylerinde ve Kozak’ta üreticilere seslenen Sındır şöyle konuştu: “17 yılda iktidar tarımı yerle bir etti. Üreticiyi yüksek girdi maliyetleri altında ezdiler, düşük ürün fiyatlarıyla çiftçiyi yoksullaştırdılar, yanlış politikalar nedeniyle Türkiye’yi tarımsal ürünlerde ithalatçı konuma taşıdılar. Kırsal bölgelerde istihdam olanaklarının artırılmasına yönelik politikaları göz ardı ettiler ve üreticimizi kırdan uzaklaştırdılar. Tarım kanununda belirtilen desteği üreticimize vermediler, mazot desteğinde de sözlerini tutmadılar. Çiftçilerimizi halkçı belediyecilikle, kırsal kalkınma politikalarımızla yeniden ayağa kaldıracağız. Emeği ekmeğe dönüştüren, üreten, ürettiğini hakça paylaşan bir düzeni beraberce kuracağız. Yetki de mühür de sizin elinizde. Oyunuza talibiz güç verin derdinize derman olalım.”

“İZMİR’DE 30 İLÇEYİ VE BÜYÜKŞEHİR’İ KAZANACAĞIZ”

CHP Bayrağını Bergama’da dalgalandırmaya devem edeceklerini ifade eden İzmir İl Başkanı Deniz Yücel şöyle konuştu: “Tarihi ve doğal güzelliğiyle, bereketli topraklarıyla bilinen Bergama’mızda CHP bayrağını dalgalandırmaya devam edecek, kentimize hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağız. Yerelde yakalayacağımız başarılı seçim sonuçlarıyla partimizi bir sonraki genel seçimlerde iktidara taşıyacağız. 31 Mart Yerel Seçimlerine ülkemizin, çocuklarımızın geleceğini tayin edeceğimiz bir seçim olarak bakmalıyız. Toplumumuzun tüm kesimleriyle dayanışma içerisindeyiz. Ve meyvesini 31 Mart’ta toplayacağız. İzmir’de Millet İttifakıyla 30 İlçeyi ve Büyükşehir’i kazanacağız, Türkiye genelinde de aynı başarıyı yakalayacağız” dedi.

“ÇALMADIK KAPI, GİDİLMEDİK KÖY BIRAKMAMAK İÇİN ÇIKTIK YOLA”

Bergama’da başarının örgütle mümkün olduğunu ifade eden Belediye Bergama Belediye Başkan Adayı İdris Yavuzyılmaz, “20 yılı aşkın bir süredir Bergama’da siyaset yapıyorum. Örgütümüzün çeşitli kademelerinde görev yaptım ve şunu çok iyi biliyorum örgütümüz varsa güçlüyüz. Örgütümüzden, parti neferlerimizden aldığımız güç, inanç ve kararlılıkla Bergama’da seçimleri büyük bir oy farkıyla kazanacağız. Bergama’da çalmadık kapı, gidilmedik köy, sıkılmadık el bırakmamak için çıktık yola. Halkımızın sorunlarına derman olmak istiyoruz. Ve sıkıntılara sosyal belediyecilikle çözüm üreteceğiz. Tüketen ve israf eden değil, her alanda üreten ve insanlarımıza nitelikli istihdam yaratan bir anlayışı tüm Türkiye’de egemen kılmak istiyoruz” dedi.