Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek’in bu ay sonunda istifa edeceğini öne sürdü. Vatan Partisi Genel Başkan Yardımcısı Yaşar Okuyan, Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Melih Gökçek'le ilgili gündemi sarsacak bir iddiada bulundu.

 

 

DAVULLU ZURNALI KUTLAMA YAPACAKLAR

 

Yaşar Okuyan, yaşanacak gelişme sonrasında AK Parti’lilerin de davullu zurnalı kutlama yapıp, Melih Gökçek'in villasının önünde "Ankara'nın Bağları" türküsü eşliğinde davullu zurnalı kutlama yapacaklarını, kendisinin de misket oynayarak kutlamalara katılacağını söyledi.

KRT'de Çağlar Cilara'nın konuğu olan Eski Çalışma Bakanı Yaşar Okuyan, AK Parti’lilerin de davullu zurnalı kutlama yapıp, Melih Gökçek'in villasının önünde "Ankara'nın Bağları" türküsü eşliğinde davullu zurnalı kutlama yapacaklarını, kendisinin de misket oynayarak kutlamalara katılacağını söyledi.

Yaşar Okuyan, Melih Gökçek'ten AK Parti’lilerin de rahatsız olduğunu,  Melih Gökçek'in 2014 seçimlerinde başka partiden aday olup AK Parti'nin oylarını bölmekle tehdit ederek aday olduğunu, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Gökçek'in istifasını istediğini ve bu karardan Erdoğan'ın kesinlikle dönmeyeceğini söyledi. 

PARSEL PARSEL TÜRKÜSÜ

Bu sözler üzerine Çağlar Cilara, “parsel parsel” isimli bir Ankara türküsü yazacağını, kutlamalarda bu türkünün de olacağını söyledi.(Vatan)