Monaco’nun golcüsü Lacina Traore ile görüşmeleri sürdüren Göz-Göz Nantes’ten ayrılması gündeme gelen Prejuce Nakoulma ve Beşiktaş’ta mutsuz olduğu bilinen Vagner Love’un transferi için çok önemli yol aldı.

 

Süper Lig'de kalıcı olmak ve Avrupa Kupaları'nda boy göstermek için kadro iskeletini kurmaya çalışan Göztepe, golcü harekatına hız verdi. Sarıkırmızılılar, Monaco'nun golcüsü Lacina Traore'nin yanı sıra Beşiktaş'tan Vagner Love ve Fransa'nın Nantes ekibinden ayrılmak üzere olan Prejuce Nakoulma ile görüşmelerini sürdürüyor. Göztepe, her iki kanatta ve santrfor olarak da forma giyebilen 31 yaşındaki Nakoulma'yı hem çok yönlü olması, hem de bonservisini eline alacak olmasından dolayı çok istiyor. Daha önce Kayserispor ve Mersin'de forma giyen Nakoulma'nın da Türkiye'ye dönmek istediği öğrenildi.

 

LOVE KİRALANABİLİR

Beşiktaş'tan Vagner Love için de nabız yoklayan Göz- Göz, Nakoulma transferinin gerçekleşmeme ihtimaline karşı Love için kiralık formülünü devreye sokacak. Beşiktaş'ta mutsuz olan Vagner'in transferi de her an bitebilir.