Bornova Belediyesi’nin çalışanların motivasyonunu arttırmak ve kaynaşmasını sağlamak amacıyla Birimler Arası Futbol Turnuvası düzenledi. Dereceye giren takımlara kupalarını veren Başkan Olgun Atila, “Önemli olan kazanmak değil, katılmak. Yoğun çalışma tempomuzda bu tip organizasyonlarda bir arada olmak çok güzel” diye konuştu.

12 takımın katılımıyla gerçekleşen  Turnuva’da maçlar, üçer takımın yer aldığı dört grupta oynandı. Gruplarını lider tamamlayan takımlar yarı finale yükseldi. Yarı final maçları sonunda Temizlik İşleri Müdürlüğü ile Spor İşleri Müdürlüğü şampiyonluk için karşı karşıya geldi. Centilmence geçen final maçında çalışanlar da davul zurna eşliğinde mesai arkadaşlarını destek verdi.  Büyükpark içerisinde halı sahada oynanan final maçı nefesleri kesti. Eski Süper Lig Hakemi, Gözlemci Okay Küçük’ün yönettiği maçı 6 - 4 kazanan Spor İşleri Müdürlüğü Turnuva’nın şampiyonu oldu.

Şampiyon Spor İşleri Müdürlüğü ile ikinci olan Temizli İşleri Müdürlüğü kupalarını Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın elinden aldı. Katılımcı tüm çalışanlara teşekkür eden Başkan Atila, “Önemli olan kazanmak değil, katılmak. Yoğun çalışma tempomuzda bu tip organizasyonlarda bir arada olmak çok güzel” diye konuştu.