EGE MECLİSİ - Olaylara neden olan şahısları tespit etmek için yayıncı kuruluşun görüntülerini inceleyeceklerini ifade eden Başkan Sepil, şöyle dedi:

"Bazen tirbünlerde münferit olaylar yaşanıyor. Ancak bu olaylar, Göztepe'nin gerçek taraftarlarını rahatsız ediyor. Yönetim olarak bu olayların sonuna kadar karşısında olacağımızın ve kulübümüze verilen para cezalarının, olaylara yol açan kişilerden tazmini konusunda hukuki her türlü hakkımızı kullanacağımızın bilinmesini isterim."

Bundan böyle her olayın takipçisi olacaklarını vurgulayan Başkan Sepil, sözlerine şöyle devam etti:

"Taraftarlarımızın takımlarının yanında yer almasına engel olacak veya kulübümüzü zarara uğratacak kişilerin tespiti ile haklarında hukuki işlemlerin başlatılması konusunda çalışmalarımız kararlılıkla devam edecek. Taraftarımız gerek tribünde gerekse sosyal medyada kötü ve çirkin tezahürat, saha olayları gibi konulara hassasiyetle yaklaşmaktadır. Biz de yönetim olarak gereğini yapacağız."

Başkan Vekili Talat Papatya'da yine Eskişehirspor maçında merdiven boşluklarının boş bırakılmaması yüzünden kulübe 18 bin TL ceza geldiğini hatırlatarak cezanın katlanarak artmaması için taraftarlardan anlayış istedi. (Onur ATIŞ / DHA)