SPOR Toto Süper Lig'de geçen hafta evinde Bursaspor'la golsüz berabere kalıp galibiyet hasretini 5 maça çıkaran Göztepe, yarın devrenin son karşılaşmasında Ankaragücü deplasmanında terleyecek. Maç, Ankara'daki stat sıkıntısı nedeniyle Kayseri Kadir Has Stadı'nda oynanacak. Özgür Yankaya'nın düdük çalacağı müsabaka saat 13.30'da başlayacak. Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları devam eden Traore, Hakan, Atakan ve Deniz forma giyemeyecek. Ayak bileğinden sakatlanan Gassama'nın ise durumu maç saatinde belli olacak. Göztepe ile henüz geçen hafta yollarını ayırıp geçtiğimiz gün Ankaragücü ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalayan Teknik Direktör Bayram Bektaş eski takımına rakip olacak. 

Göz-Göz'ü 15 hafta çalıştıran Bayram Bektaş, kendisi için oldukça duygusal bir karşılaşmaya çıkacağını söyledi. Kulübün önünü açmak için Göztepe'den ayrıldığını ifade eden genç teknik adam, "Ankaragücü de Göztepe de çok köklü camialar. Göztepe'yi tanıyorum, bu bizim için avantaj. Bu karşılaşmadan mutlak 3 puan bekliyorum" dedi. Göz-Göz'de Bektaş'ın yerine dümene geçen Kemal Özdeş de zorlu bir maça çıkacaklarını söyledi. Devre arasına moralli girmek istediklerini anlatan Özdeş, "İyi bir futbol ve 3 puanla evimize dönmek istiyoruz. Takımıma inanıyorum" şeklinde konuştu. 

GÖZTEPE

Beto - Gassama (Tayfur), Titi, Reis, Berkan, Poko, Ngando, Castro, Halil, Yasin, Jarome 

Sepil: "Uluslararası başarılar istiyoruz"

GÖZTEPE Rotary Kulübü'nün konuğu olan Göztepe Başkanı Mehmet Sepil, yaptığı açıklamada hedeflerinin uluslararası arenada başarıyı yakalamak olduğunu söyledi. İzmir'e Süper Lig'de en iyi şekilde temsil etmeye çalıştıklarını vurgulayan Başkan Sepil, "Bir sonraki hedefimiz geçmişte olduğu gibi Göztepe'yi uluslararası başarılara taşımak. Bir şehrin en büyük tanıtım araçlarından biri spordur. Bunu çok iyi algılamanız gerekiyor. Önce İzmir'de sporun ve bununla ilgili alt yapıların, özellikle amatör branşlardaki sporcuların daha fazla desteklenmesi gerekiyor" dedi. Göztepe Rotary Kulübü Başkanı Aylin Girgin ise, "Samimi, dost, iyi bir iş insanı ve çok iyi bir yönetici olan Mehmet Sepil ve takımın yönetim kurulu üyelerini kulübümde ağırlamaktan mutluluk duydum" cümlelerini kullandı.