Ak Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan, otizmli çocukların eğitim aldığı Ali Rıza Efendi İlkokulundaki karne sevincine ortak oldu. Çocuklar çok özel, karneler de güzel olunca, karne heyecanı da bir başka 

Karneler dağıtıldı ve Türkiye genelinde okullar yarıyıl tatiline girdi. Ancak okulun son günü, dağıtılan karneler nedeniyle oldukça heyecanlı geçti. Buca’da bu heyecanı daha da anlamlı kılan bir okul vardı. Otizmli çocukların eğitim aldığı Ali Rıza Efendi İlkokulunda çocuklar çok özel, karneler de oldukça güzeldi. Ak Parti Buca Belediye Başkan Adayı Mustafa Arslan ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Can da bu çok özel çocukların karne mutluluğuna eşlik ettiler. 

Başkan Mustafa Arslan ve İlçe Müdürü Süleyman Can, çocuklarla tek tek ilgilendiler. Her birine ayrı ayrı hediyelerini verdiler. Zaman zaman da şakalaşarak hep birlikte güldüler. Başkan Adayı Arslan, çocukları başarılarından dolayı tebrik ederek, “Çocuklarımızın yüzlerindeki tebessüm her şeye değer. Tüm çocuklarımıza mutlu ve huzurlu bir yarıyıl tatili diliyorum. Her şey gönüllerince olsun. Bu güzel çocuklarımızın ailelerini de evlatlarının en güzel şekilde eğitim görmesi için gösterdikleri fedakarlıklardan dolayı ayrıca tebrik ediyorum” diye konuştu. 

Başkan Adayı Arslan ile İlçe Müdürü Can’a çocukların ve ailelerinin de ilgisi büyüktü. Çocuklar ve aileleri Arslan ve Can’la bolca selfie çektiler.