EGE MECLİSİ - Dışı sizi içi bizi... İşte güzellikleri dünyaca bilinen İzmir kızlarını özel yapan 10 muhteşem özellik...

 

1- SICAKKANLIDIRLAR

İzmir'in kadınları, gülüşlerini kimseden esirgemez, herkese eşit mesafede yaklaşırlar. Hiç bir beklentileri olmadan herkese karşı sıcakkanlıdırlar. 

2- TARZLARI VARDIR

Hem şık, hem rahattırlar. Topuklu ayakkabıyla yürümeyi doğuştan biliyormuş gibi hiç zorlanmazlar ama yanlarından babetlerini de eksik etmezler. 

3- EĞLENCELİDİRLER

Eğlencelidirler. Aktiviteden aktiviteye koşarlar. Sıkıcı ortamlarda bulunmaktan hoşlanmazlar ancak mecbur kalırlarsa o ortamı da eğlenceli kılarlar. 

4-KALİTEDEN ANLARLAR

İyi yemekten, içkiden ve mekanlardan anlarlar. İzmirli bir kızla randevu ayarladıysanız öncesinde iyi bir araştırma yapmalısınız. 

5-VİCDANLIDIRLAR

Sanılanın aksine çok vicdanlıdırlar. Dışarıdan küçük dağları yaratmış gibi havalı gözükebilirler ancak onları biraz izlerseniz vicdan dolu olduklarını görürsünüz. 

6-ENTELLEKTÜELDİRLER

Kitap okur, müzikten anlar ve tiyatroya giderler. Sosyal hayatın renklerini doyasıya yaşarlar. Sizin bu tarz zevkleriniz yoksa yanına bile yaklaşmayın. 

7-ÜRETKENDİRLER

Mutlaka bir sanatla ilgilenirler. Müzik yaparlar, şiir yazarlar ya da oyuncudurlar. Bu sanat dallarından birini meslek edinmezlerse bile hayat boyu bırakmazlar. Sabah 9 akşam 6 çalışan bir İzmir kadınını gece gittiğiniz bir barda sahnede görürseniz şaşırmayın. 

8-BAKIMLIDIRLAR

Doğallığı severler ancak bakımlıdırlar. Çok bakımlı olduklarından güzel olmak için ekstra çaba harcamazlar. Ama çaba harcadıklarında da yıldız gibi parlarlar. 

9-AÇIKSÖZLÜDÜRLER

Sizden ilk görüşmede hoşlanmadıysa, arkadaş olarak da karşı cins olarak da ilişkide gelecek göremediyse durumu uzatmazlar. Size boşuna ümit verip bekletmezler. Neyse odur... Olmayacaksa açıkça belirtir zaman kaybetmek istemezler. 

10-CESURDURLAR

Baştan çıkmaz, baştan çıkartırlar. Özgüvenleri çok yüksek olduğundan aynı zamanda cesurdurlar.