İzmir Enternasyonal Fuarı'nda, 2 metre 15 santimetrelik bıyığıyla fuar ziyaretçilerinin dikkatini çeken Ali Tak, yoğun ilgi görüyor. Fotoğraf çektirmek isteyenler sıraya girerken, Tak da bıyıkları sayesinde kazanç elde ediyor.

73 yaşındaki Ali Tak, İzmir Enternasyonal Fuarı'nda, 2 metre 15 santimetre uzunluğundaki bıyığıyla görenleri şaşırtıyor. Fuar ziyaretçilerinin fotoğraf çektirmek istediği Tak, bıyıkları sayesinde kazanç elde ediyor. Bıyık adam ile fotoğraf çektirmek isteyenlerin bir poz için 5 TL, 3 poz için 10 TL ödemesi gerekiyor. Türkiye genelinde düzenlenen bir bıyık festivalinde ikinci olan Tak, giydiği beyaz takım elbisesi ve yanından ayırmadığı Türk bayrakları ile fuar ziyaretçilerinden ilgi görüyor.

Aslen Denizlili olan Tak, "Sigarayı bırakmak istediğim için bir uğraş olarak bıyıklarımı uzatmaya başladım. Zamanla bıyıklarımla ünlendim ve benim gelir kaynağım haline geldi. Ülke genelindeki festival ve etkinliklere katılıyorum. İnsanlar bıyıklarımın sırrını merak ediyor, ben de onlara genetik olarak sağlıklı uzadığını ama yine de bakımını ihmal etmediğimi söylüyorum" dedi. (DHA)