EGE MECLİSİ - Yeni isimlerle tazelenen korolar çalışmalarına hemen başladı. Korolar, özel günlerde yine seyirci karşısına çıkacak.

Bayraklı Belediyesi Osmangazi hizmet binası toplantı salonunda farklı günlerde gerçekleştirilen koro seçmeleri, renkli görüntülere sahne oldu. Korolarda yer almak isteyenlerin heyecanı hem seslerine hem de hareketlerine yansıdı. Çok sesli ve pop-caz koro seçmeleri şef Seher Erkan, Türk Halk Müziği Korosu seçmelerini şef Dr. Zeynel Demir, Türk Sanat Müziğini şef Dr. Halil Altınköprü, 8-18 yaş gurubu arasındaki çocuk ve gençlik koristleri seçimi ise şef Hançer Şahika Türkkan öncülüğünde gerçekleşti. Kısa zamanda çalışmaya başlayan Bayraklı Belediyesi koristleri, verecekleri konserlerle yine müzikseverleri çeşitli etkinliklerde bir araya getirecek. Geniş katılımla gerçekleştirilen konserler önceki yıllardaki gibi bu yıl da ilgiyle takip edilecek.

 

KONSERLERİNİ BEKLİYORUZ

Bayraklı Belediyesi korsitlerinin her yıl birçok etkinlikte seyirciyle buluştuğunu ve büyük beğeni kazandığını belirten Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Türk sanat, Türk halk, çok sesli ve çocuk-gençlik korolarımız için yeni korist seçmelerini tamamladık. Ekipler çalışmalara başladı ve artık konserlerini beklemeye başladık” dedi.