Oyun dünyasının en gözde platformu Steam, son 10 yıla aşkın popüler oluşuyla beraber bugün milyonlarca kullanıcıya en iyi şekilde oyun koleksiyonu yapma imkanı sunan, oyun oynama imkanını veriyor. Bu kullanıcılar arasında sizlerde bulunuyorsanız eğer bakiyenize ek bakiye tanımlama konusunda Steam cüzdan kodu ile beraber istediğiniz şekilde oyunlara sahip olabilir, oyun satın alabilirsiniz.

Anlık milyonlarca oyuncu Steam sayesinde çevrimiçi ve çevrimdışı oynanan oyunlar olmak üzere 30 binden fazla oyunu satın alabilir, ücretsiz olarak oynayabilir ve kütüphanesinde koleksiyonunu tutabilir. Hitman, Black Desert, Forza Horizon, Knight Online, Age Of Empires veya dünyaca ünlü diğer oyunlar dahil olmak üzere birbirinden farklı en iyi oyunlara erişebilir. Sadece steam kullanıcıları özel indirimli fiyatlarla beraber ek paketler ve pek çok etkinliğine sınırsız erişebilir.

Steam Oyunlarında Oyun İçerisindeki Alışverişler Nasıl Yapılır?

Steam kütüphanenize yüklemiş olduğunuz oyun için steam üzerinde sadece ana oyun ve dlc paketlerine ulaşabilirsiniz. Oyun içi alışveriş yapmanızı sağlan e-pin kodları ise oyun e-ticaret sitelerinde satılır.

Steam platformunuzda yüklü olan çevrimiçi oynanan oyunlardan örneğin Knight Online gibi bir oyunda karakteri ya mevcut hesabınızı güçlendirmeye yönelik bir çalışma yapmayı seçtiğinizde bunu başaracağınız en iyi şey, internet üzerinden Oyunfor gibi siteler aracılığıyla Knight Online içerisinde geçerli olan cash, n-point ya da goldbar para birimlerini satın almaktır.

Oyun dünyası içerisinde hem strateji hem de savaş oyunları, çok oyunculu, çevrimiçi oyunlar olarak bilinen Knight Online, Black Desert Online, LOL veya PUBG Mobile gibi en gözde oyunlarda geçerli gb, n-coin, lol rp ve pubg mobile uc  gibi para birimlerini bu oyunlar için kullanabilirsiniz. Karakter geliştirmenizi sağlayan bu oyun paralarıyla ekstra özellikler edinebilirsiniz.