EGE MECLİSİ - AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, CHP'nin yerel yönetimlerde hizmet üretmediğini öne sürerek, "O kadar çok şımardılar ki, 'İzmir bizim kalemiz, ceketimizi koysak kazanırız' diyorlar. İzmirliler ile alay ediyorlar" dedi.

AK Parti İzmir İl Başkanı Aydın Şengül, partisinin Bayraklı’daki seçim ofisi açılışını gerçekleştirdi, Kemalpaşa’da miting yaptı. CHP’nin İzmir’i yıllardır aldattığını ve vatandaşlarda büyük hayal kırıklığı oluşturduğunu öne süren Şengül, "CHP’nin İzmir’e hizmet etme gibi bir derdi, amacı yok. O kadar çok şımardılar ki, ‘İzmir bizim kalemiz, ceketimizi koysak kazanırız’ diyorlar. İzmirliler ile alay ediyorlar. Vatandaşlarımız da her şeyin farkında. İçten içe kızıyor, bunlara gerekli cevabı vermek için gün sayıyor. Artık yeter, iyi bir dersi hak ettiler" dedi. Bayraklı Mansuroğlu Mahallesi’nde, Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ’ın da katılımıyla gerçekleştirilen açılışta konuşan Şengül, CHP’nin bugüne kadar 'Atatürk' ve 'Cumhuriyet' gibi ortak değerler üzerinden İzmir’in iyi niyetini kullandığını öne sürerek açıklamalarını şöyle sürdürdü:

"CHP dönüştürüldü, devşirildi. CHP’nin artık HDP’den farkı kalmadı. CHP’lilere sorsanız, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ve Cumhuriyet’i dillerinden düşürmezler. Ama nasıl oluyorsa, Türkiye’nin topraklarında gözü olanlarla kol kola geziyorlar. Vatanına kurşun sıkanlar, CHP’nin meclis üyesi listesinde yer alıyor. Atatürkçü olan kişi vatanını sever, her şeyden önce ülkesinin menfaatini düşünür. Bu nasıl Atatürkçülük, nasıl vatanseverlik anlamak mümkün değil. (DHA)