Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, Narlıdere Huzurevi’ni ziyaret ederek Anneler Günü'nü kutladı. Huzurevi sakinleri için düzenlenen kutlama etkinliğine de katılan Başkan Engin “Cennet annelerin ayakları altındadır. Sadece bir gün değil, her gün bizler için kıymetli ve özelsiniz. Varlığınızdan onur duyuyoruz” dedi.

 

EN GÜZEL ŞARKILAR ANNELER İÇİN

Narlıdere Huzurevi’nde gerçekleşen kutlama programına Narlıdere Kaymakamı Süleyman Hurrem Aksoy da katıldı. Başkan Engin ve Kaymakam Aksoy, huzurevi sakinlerine tek tek karanfil dağıttı. Etkinlik boyunca, en güzel şarkılar ve türküler anneler için söylendi, fotoğraflar çekildi.

 

"SİZLER İÇİN ÇALIŞIYORUZ" 

Annelerin sadece bir gün değil her gün anılması gerektiğinin altını çizen Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Burası sıcak ve sağlıklı bir yuva. Sağlıklı bir yaşam için dayanışmanın ve yardımlaşmanın önemli olduğuna inanıyorum. Bizler, yerel yöneticiler olarak, sizlerin mutlu olması için çalışıyoruz. Cennet annelerin ayakları altındadır. Sadece bir gün değil, her gün bizler için kıymetli ve özelsiniz. Varlığınızdan onur duyuyoruz " dedi.