İzmir’in köklü Kulüpleri’nden Altay Spor Kulübü’nün Başkanı Özgür Ekmekçioğlu, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu’nu makamında ziyaret ederek yeniden göreve seçilmesi nedeniyle tebrik etti. Ziyarette Kulüp Başkanı Ekmekçioğlu, Başkan Selvitopu’na üzerinde Altay futbolcularının imzasının bulunduğu forma hediye etti.

Ziyarette Başkan Selvitopu, Altay Spor Kulübü’nün 105 yıllık geçmişe sahip, İzmir’in en köklü kulüplerinden biri olduğunu belirterek, Başkan Ekmekçioğlu’nun ziyaretinden memnunluk duyduğunu belirtti. Altay Spor Kulübü Medya İletişim Sorumlusu Can Erbesler’in de katıldığı ziyarette konuşan Özgür Ekmekçioğlu ise Başkan Muhittin Selvitopu’na yeniden göreve seçildiği için tebrik etti, başarı dileğinde bulundu. Altay’ın her zaman hedefinin en üst Lig olan Süper Lig'e çıkmak olduğunu da belirten Ekmekçioğlu, seneye bu hedefi gerçekleştirmek için var güçleriyle çalışacaklarını sözlerine ekledi.

19 Mayıs Bağımsızlık Koşusu’na katılmaktan mutluluk duyacağız

Konuşmaların sonunda Başkan Selvitopu 19 Mayıs’ta gerçekleştirecekleri "Geleneksel Bağımsızlık Koşusu"na Altay Spor Kulübünü de davet ederken, Başkan Ekmekçioğlu bu koşuya katılmaktan büyük bir memnuniyet duyacaklarını söyledi. Ziyaretin sonunda Kulüp Başkanı Ekmekçioğlu, Başkan Selvitopu’na üzerinde Altay futbolcularının imzasının bulunduğu forma hediye etti.Başkan Selvitopu da Altay’a başarılar diledi.