Cumhur İttifakı AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan katıldığı bir televizyon programında CHP adayına eleştirilerde bulundu. Rakibinin yaptığı açıklamaların üstü kapalı hedef gösterme olduğunu söyleyen Aslan “Ben onu CHP Adayı olarak görmüyorum. KKP yani Kemal Kılıçdaroğlu Partisi adayı olarak görüyorum” dedi.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden AK Parti Bayraklı Belediye Başkan Adayı Ali Aslan çıktığı bir televizyon programında projeleri hakkında bilgi verdi. Son günlerde yaşanan olaylarla ilgili de açıklamalarda bulunan Aslan,kendisini ve partisini hedef alan sözlerine sert yanıt verdi. 

“BU OLAYDAN MEDET UMUYOR” 

İki tarafın gençlerinin arasında ufak bir tartışma yaşandığını ancak bu olayın seçim malzemesi olarak kullanılmamasını gerektiğinin altını çizen Aslan “Gençler arasında istemediğimiz bir tartışma olmuş. Geçmiş olsun ziyaretinde bulunarak dileklerimizi ilettik. Sorun çözülerek bir uzlaşma ortamı yaratıldı. Şimdi kalkıp bunu sürekli 50 kişi saldırmış şeklinde abartarak, hiç yakışmayacak şekilde yalan beyan vererek bir algı yaratılmaya çalışılıyor. Bunların kendilerine faydası yok. Bunlar oy getirmez. Proje ve hizmetlerini anlatsın. Varsa gönlüne kalbine girebilecek insanlara güzel şeyler anlatsın. Ama böyle kavga ve sarsıcı reklamlar yaparak, kendi içlerinde olan meseleleri, üştü kapalı algıyı yaratarak bize mal etmeye çalışmasın.Bu tutumları doğru bulmuyorum. Bu tür açıklamalar bir eğitimciye yakışmadığı gibi Bayraklı’nın siyasetine gölge düşürüyor.” Dedi.

“CHP’NİN DEĞİL KKP’NİN ADAYI”

Ali Aslan “Bu aday Cumhuriyet Halk Partisi’nin adayı değil, Kılçdaroğlu’nun adayıdır. Ancak biz hizmet etmeye, kendimizi Bayraklı’ya adamaya geliyoruz. Bayraklı’da bu dönem değişim olacak, bu kaçınılmaz gözüküyor. İnşallah bu tür olaylar bir daha gündeme getirilmeden birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde bir seçim havası yaşarız” diyerek sözlerini tamamladı.