Eskiizmir İlkokulu’nu Başkan Yardımcısı Y.Güven Güngörmüş ve Sosyal Yardım İşleri Müdürü Pelin Erda ile birlikte ziyaret eden Başkan Selvitopu, okula yeni başlayan birinci sınıf öğrencilerini ziyaret ederek çocuklara içinde kırtasiye seti bulunan çantalar dağıttı. Çocukların heyecanına ve mutluluğuna ortak olan Başkan Selvitopu, ayrıca onlardan eğitim hayatı boyunca başarılı olmalarını diledi.

Üzerlerinde “Çevreyi Koruyalım, Doğayı Sevelim” mesajı bulunan çantaları çok seven çocuklar da Başkan Selvitopu’na hediye için teşekkür ettiler.

 

Desteğimiz sürecek

Dağıtımın ardından Okul Müdürü Ahmet Bulut ve öğretmenlerle bir araya gelerek sohbet eden Başkan Selvitopu, okul çıkışında yaptığı değerlendirmede ise yerel yönetim olarak eğitim ve sağlığa çok önem verdiklerini, görevleri süresince ilçede bulunan yüzden fazla okula bakım ve onarım çalışması yaparak destek olduklarını söyledi. Bu işleri gönülden yaptıklarının altını çizen Selvitopu,  “Amacımız toplumumuza, insanımıza ve çocuklarımıza sahip çıkmak. Çocuklar bizim geleceğimiz. Öğrencilerimize desteğimiz sürecek” diye konuştu.