EGE MECLİSİ - Mülkiyeliler Birliği Derneği İzmir Şubesi, Alsancak Gazi Kadınlar Sokağında restorasyonu tamamlanan tarihi binada Cumhuriyet Bayramı resepsiyonda buluştu. Çok sayıda davetlinin katıldığı resepsiyonda açılış konuşması, Mülkiyeliler Birliği İzmir Şubesi Başkanı Tuncay Yeşilbaş tarafından yapıldı. Cumhuriyet ve Atatürk ilkelerine bağlılıklarından ödün vermeyeceklerini belirten Yeşilbaş, bu yıl ilk defa ödül vereceklerini ve yönetim kurulu olarak uzun incelemeler sonucunda ödülü oy birliğiyle Atatürk’ün mirası olan ilke ve devrimlerini omuzlarında taşıyan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’e vermeye karar verdiklerini söyledi.

Törende konuşan Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, ödül nedeniyle mutlu olduğunu ifade ederek, "Hayatımda aldığım en önemli ödüllerden biri bu. Çok gururluyum. Bu ödülle birlikte omuzumuzdaki yük biraz daha arttı. Ödüle layık olabilmek için daha fazla çalışacağız. Mülkiyeliler Birliği İzmir Şubesi Başkanı Tuncay Yeşilbaş ve yönetim kuruluna şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Mülkiyeliler Birliği İzmir Şubesi Başkanı Tuncay Yeşilbaş tarafından Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer’e üstün hizmet plaketi takdim edildi.(İHA)