Birlik ve beraberlik ayı olan Ramazan’da Bayraklı Belediyesi kurduğu iftar sofralarında binlerce vatandaşı ağırlıyor. Birbirlerini tanıyan tanımayan vatandaşlar aynı sofrayı paylaşıyor, birlikte oruç açmanın mutluluğunu yaşıyor. Ayrıca teravih namazı öncesi ve sonrası cami cemaatine ikram araçları ile sıcak çay ve soğuk meyve suyu çeşitleri ikram ediliyor. Belediyenin bu hizmeti vatandaşlar tarafından takdir görüyor.  

 

RAMAZAN SEVİNCİNİ YAŞIYORUZ


Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, “Her yıl olduğu gibi bu yıl da ilçemizin faklı noktalarında iftar çadırları kurduk. Her gün 3 bin vatandaşımızı misafir etmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Çadırlarımıza gelenler sıcak yemeklerini alarak, oruçlarını açıyor. Bizler de birlik, beraberlik, dayanışma duygularını içinde barındıran Ramazan ayının sevincini hemşehrilerimizle birlikte yaşıyoruz” dedi.

 

6 FARKLI NOKTADA İFTAR ÇADIRI


Bayraklı’da Ramazan çadırları; Bayraklı Merkez Mahallesi, (Şehit Hakan Uysal Sokağı Futbol Sahası) Osmangazi Mahallesi (İbrahim Ethem Caddesi No:35), Alparslan Mahallesi (Şehit Ümit Boz Spor Tesisleri), Nafiz Gürman Mahallesi (Taziye Evi- Kubilay Caddesi No:73), Yamanlar Mahallesi (Üç Fidan Anıtı- 7348 Sokak Nazım Hikmet Rekreasyon Alanı), Gümüşpala Mahallesi (7037 sokak No:49/A) kuruldu.