Buca Belediyesi’nin çocukları tiyatroyla buluşturmak için hayata geçirdiği Çadır Tiyatrosu günleri devam ediyor. Belediye, ‘Kültüre Hayat, Herkese Sanat’ sloganıyla sürdürdüğü  kültürel etkinliklerden biri olan çalışma ile tiyatroyu Bucalı çocukların ayağına götürüyor. 6 ay boyunca her ay ilçenin 4 farklı mahallesine kurulan Çadır Tiyatrosu ile Bucalı çocuklar birbirinden eğlenceli çocuk tiyatroları ile hafta sonu tatillerinde doyasıya eğleniyor.

Her hafta sonu farklı bir mahallede kurulan Çadır Tiyatrosu “Mutluluk Ormanı” oyunuyla bu hafta Laleli Mahallesi’nde yaşayan çocuklara keyifli saatler yaşattı.Çocuklar oyunu Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina ile birlikte izledi. Oyunun ardından çocuklarla bol bol fotoğraf çektiren Başkan Piriştina, çocuklara geleceklerine sahip çıkmaları, doğaya ve doğal alanlara saygılı davranıp korumaları öğüdünde bulundu.

Çocuklara keyifli bir gün geçirtenÇadır Tiyatrosu gelecek hafta Ufuk Mahallesi Pazar yerinde “Keloğlan ve Masal Hırsızı” oyunuyla çocukları tiyatro ile buluşturacak.