AK Parti Foça İlçe Gençlik Kolları başkanı Tayfun Savran , AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan, AK parti ilçe başkanı İrfan Çalışkan ve Foça ilçe gençlik kolları teşkilatınında katılımı ile büyük bir teknede Gençlik Kolları Gönül Sofrası iftar yemeği verdi.

Misafirlerine hoş geldin diyen Savran yaptığı açıklamada “ Foça gibi güzide, fakat siyasetin bir o kadar da zor olan ilçemizde neler yaşadığımızı bir Allah birde biz biliyoruz. Foça gençlik kollarımızın standına yapılan yapılan sözlü ve fiziki saldırıyı kınıyorum. Standımıza saldırı yapan şahsiyete sesleniyorum acaba Foça meydanına büstünün mü kurulacağını zannediyor? Kimse unutmasın ki saldırılar bizi yıldırmayacaktır. Bizi öldürmeyen şey, güçlendirecektir. Foça Ak Parti Gençlik Kolları olarak bu işin peşini bırakmayacağız.” dedi.

AK Parti İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Eyyüp Kadir İnan davet için teşekkür etti “Bugün sizlerle beraber iftar yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz, seçime kısa bir süre kala gençlik kollarımızla birlikte 30 ilçede sadakatli bir şekilde çalışıyoruz. 24 Haziran sadece İzmir için değil Türkiye için değil dünya içinde önemli bir seçim .” dedi.