EGE MECLİSİ - Cumhuriyet Halk Partisi İzmir Milletvekilleri, Yüksek Seçim Kurulu tarafından 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleriyle ilgili açıklanan ilk sonuçlara göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığın'da oy oranı yüksek olan Ekrem İmamoğlu'na ve Cumhuriyet Halk Partisinin oylarına sahip çıkmak için nöbetlerine devam ediyor.

CHP İzmir milletvekilleri Murat Bakan, Mahir Polat, Selin Sayek Böke, Atila Sertel, Kamil Okyay Sındır, Sevda Erdan Kılıç,Mehmet Ali Çelebi, Ednan Arslan, Tacettin Bayır, Bedri Serter, Kani Beko ve Özcan Purçu verdikleri mesajlarla İstanbulluların oylarına ve demokrasiye sahip çıkmaya devam edeceklerini, YSK İstanbul'da Ekrem İmamoğlu'nun kazandığını bir kez daha açıklayıncaya ve mazbatasını teslim edinceye kadar seçim kurullarında oy çuvallarının başından ayrılmayacaklarını söyledi. İzmirliler de sosyal medya üzerinden İzmir Milletvekillerinin sandık nöbetine büyük destek veriyor.

YÜCEL'DEN İMAMOĞLU'NA DESTEK MESAJI

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel'de sosyal medyadan paylaştığı son mesajla Ekrem İmamoğlu'na destek açıklaması yaptı. Yücel mesajında şunları yazdı: 

"Ne için zaman kazanmaya çalıştığınızı biliyoruz. Malumun ilanı er ya da geç gelecektir. O ana kadar kalbimiz İstanbul ve Ekrem İmamoğlu ile birlikte. İstanbul'un Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'dur."