CHP Karabağlar İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız, geçmiş dönem İzmir Milletvekili ve Eski İl Başkanı Alaattin Yüksel, geçtiğimiz günlerde AK Parti'den CHP'ye geçen belediye meclis üyesi İsmail Taş ve çok sayıda partili, Karabağlar Günaltay Pazarı girişinde lokma döktürerek neden 'hayır' oyu kullanmaları gerektiği konusunda vatandaşlara broşür dağıttı. Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu da Günaltay pazarında hem lokma dağıtımına katıldı, hem de pazarcı esnafını dolaşarak 'hayır'lı işler diledi.

Pazarı dolaşırken alışverişe gelen vatandaşların isteklerini, dileklerini not alan ve bizzat ilgileneceğini belirten Başkan Selvitopu, ayrıca referandum ile ilgili de bilgiler verdi. 16 Nisan'da yapılacak olan referandumun bir seçim olmadığını özellikle belirten Selvitopu, referandumda çıkacak 'hayır' oyunun 'evet' oyu kullananların da hak ve hukukunu koruyacağını ifade ederek, iyi bir gelecek için tüm vatandaşları referandumunda oy kullanmaya çağırdı. 

 

KAHVEHANELERİ DE ZİYARET ETTİ

Pazarcı esnafının tek tek tezgahlarını dolaşan ve elini sıkan Selvitopu, kahvehanelere de giderek vatandaşlarla bol bol sohbet etti. Başkan Selvitopu'na bu ziyaretler sırasında Günaltay Mahallesi Muhtarı Hasan Metin de eşlik etti.