EGE MECLİSİ - Narlıdere Belediyesi tarafından bu yıl ilk kez düzenlenen Narlıdere Deniz Festivali, 9 Eylül Kurtuluş Kupası Yelken Yarışları’na ev sahipliği yaptı. 9 takım ve 200’e yakın sporcunun katıldığı yarışlarda, kıyasıya rekabet yaşandı. Başkan Ali Engin “Doğaya, çevreye ve denize yönelik farkındalık festivalimizi başarıyla sürdürüyoruz. Narlıdere deniziyle güzel” dedi.

9 TAKIM 200 SPORCU KATILDI

Narlıdere Deniz Festivali kapsamında, Narlıdere Belediyesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Türkiye Yelken Federasyonu işbirliğinde gerçekleştirilen 9 Eylül Kurtuluş Kupası Yelken Yarışları, Narlıdere sahiline renk kattı. Sahilevleri açıklarında düzenlenen yarışlara 9 takım ve 200’e yakın sporcu katıldı. Yarışın startını Belediye Başkanı Ali Engin verdi. Gün boyu süren yarışlarda sporcular, profesyonel hakemlerin gözetiminde kıyasıya mücadelede etti.

NARLIDERE’YE ÇOK YAKIŞTI

Sporcularla ve organizasyon heyeti ile kucaklaşan Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Doğaya, çevreye ve denize yönelik farkındalık festivalimizi başarıyla sürdürüyoruz. 9 Eylül İzmir’imizin Kurtuluş Günü dolayısıyla düzenlediğimiz Kurtuluş Kupası Yelken Yarışları da festivalimize renk kattı. Katılan sporcuları kutluyorum. 9 Eylül’ü İzmir’e yakışır şekilde kutluyoruz” dedi.