Narlıderelilere yönelik hobi, kültür- sanat ve meslek edindirme kursları düzenleyen Narlıdere Belediyesi, yeni döneme de dopdolu bir programla giriyor. Yaklaşık 30 branşta açılacak kurslar için 13 Eylül’e kadar kayıtlar yaptırılabilecek. Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin “Tüm Narlıderelileri bekliyoruz” dedi.

KÜLTÜR- SANAT KURSLARI DOLU DOLU GEÇECEK

Narlıdere Belediyesi, 2019-2020 sezonunda düzenleyeceği hobi, kültür- sanat ve meslek edindirme kursları ile yüzlerce Narlıdereliye hem öğrenme hem de eğlenme fırsatı sunacak. Talep ve önerilere göre hazırlanan program kapsamında; korodan tiyatroya, resimden fotoğrafçılığa, piyanodan halk müziğine, diksiyondan yogaya, danstan kemana kadar farklı alanlarda kültür- sanat ve hobi kursu açılacak. Kadın Kooperatifi bünyesinde de üretim eğitimleri verilecek. Tüm kayıtlar için 238 30 01- 1501 numaralı telefondan bilgi alınabilecek.

EĞİTİMLER 8 AY SÜRECEK

Pakize Ateş Kadın Danışma Merkezi bünyesinde ücretsiz açılacak kurslarda ise hasta ve yaşlı bakım, işaret dili, yetişkinler için okuma- yazma, duygusal gelişim sorunları, yaratıcı drama ve etkili iletişim eğitimleri verilecek. Meslek odaları ile işbirliği yapılarak, mesleki eğitim kursları da düzenlenecek. Eylül ve Ekim ayları içinde başlayacak kurslar, uzman eğitmenler tarafından verilecek. Dersler, Mayıs 2020’ye kadar devam edecek. Atatürk Kültür Merkezi, Kadın Kooperatifi ve Kadın Danışma Merkezi’nde gerçekleşecek kursların başvuruları 13 Eylül’e kadar devam edecek.

“HERKESİ BEKLİYORUZ”

Kursların büyük ilgi göreceğine inandığını belirten Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin, “Hobi ve meslek edindirme amaçlı kurslarımızda yeni dönemi başlatıyoruz. Düzenlediğimiz kurslarla vatandaşlarımız hem keyifli vakit geçirme imkanı bulacak hem de becerilerini geliştirecek. Tüm Narlıderelileri kurslarımıza bekliyoruz” dedi.