EGE MECLİSİ - AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, Güzelbahçe’de hizmet belediyeciliğinin eksikliğinin hissedildiğini belirterek, “Güzelbahçe’ye kadın elinin değmesi gerekiyor. Burcu Dereci kadın dokunuşu ile birlikte 31 Mart’tan sonra Güzelbahçe’yi daha da güzelleştirecektir” dedi

AK Parti İzmir Milletvekili Ceyda Bölünmez Çankırı, yerel seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Güzelbahçe’de yerel seçim temaslarını sürdüren Ceyda Bölünmez Çankırı, AK Parti Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Burcu Dereci ile birlikte vatandaşlarla buluştu. 

ÇAMLI TAZİYE EVİ BİTECEK

AK Parti Güzelbahçe İlçe Başkanı Hakan Oğuzer ve teşkilatın da hazır bulunduğu toplantıda Çamlı’da vatandaşlarla buluşan Bölünmez Çankırı, Güzelbahçe’ye kadın eli değmesi için Burcu Dereci’nin göreve gelmesi gerektiğini ifade etti. Çamlı’da belediyecilik hizmetlerinin yeterince yapılamadığının altını çizenBölünmez Çankırı, Doğu ve Güneydoğulu vatandaşların en çok arzu ettikleri taziye evinden başka her şeye benzeyen yapınıninşaatının bile yarıda kaldığını belirtti. Bölünmez Çankırı, Güzelbahçe’nin AK belediyecilik ile tanışması halinde yarım kalan taziye evi inşaatının bitirilerek vatandaşların ihtiyacına cevap verecek şekilde düzenleneceğini söyledi. 

ÖZZÜMRÜT SİTESİNE YOL MÜJDESİ

Güzelbahçe Özzümrüt sitesinde vatandaşlarla da buluşan Bölünmez Çankırı ve Dereci, yıllardır sorunlarına çözüm arayan site sakinlerini dinledi. Siteye ulaşımda önemli bir geçiş güzergahında bulunan 460 sokağın genişletilmesi için çalışmalara başlandığının müjdesini veren Dereci, Bölünmez Çankırı’nın Karayolları Bölge Müdürlüğü ile irtibat ve koordinasyon sağlanmasında yardımcı olduğunu da site sakinlerine bildirdi. Belediyenin yapması gereken işi AK Parti İlçe Başkanı ve AK Parti Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Burcu Dereci’nin birlikte çözüme kavuşturmaya çalıştığını belirten Bölünmez Çankırı, “Belediye hizmetlerini yerine getirmediği için bizler devreye girerek bir şekilde çözüm bulmaya çalışıyoruz. Sitenin yıllardır süregelen problemlerinin olduğunu biliyoruz. Aydınlatma ve internet probleminiz var. Yol probleminiz başlı başına bir problem olarak ortada duruyor. İzmir’in en güzel ilçelerinden olan Güzelbahçe’de maalesef yıllardır hizmet alamıyorsunuz. Güzelbahçe’ye 31 Mart’tan sonra inşallah kadın eli değecektir. Adayımız Burcu Dereci, kadın dokunuşu ile Güzelbahçe’yi daha da güzelleştirecektir” dedi. 

GÜZELBAHÇE SAĞLIKTA DEVRİMİ YAŞAYACAK

17 Mart’ta Cumhur İttifakı’nın yaptığı ilk ortak mitingte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Güzelbahçe için 50+50 yataklı hastane sözü verdiğini hatırlatan Bölünmez Çankırı, “24 Haziran’dan sonra Urla Devlet Hastanesi’nin bir kolu olarak Güzelbahçe Semt Polikliniğini hizmete almıştık. Ama Güzelbahçe için bunun yeterli olmadığını da biliyorduk. Cumhurbaşkanımızın da açıkladığı gibi Güzelbahçe Devlet Hastanesi yer tesliminden itibaren 24 ay içinde bitecek. Maltepe Mahallesi’nde yapımı düşünülen hastane ile Güzelbahçe sağlıkta devrimi yaşayacaktır” diye konuştu. 

GÜZELBAHÇE’DE BETONLAŞMA SÖZ KONUSU

Kadın, çocuk, genç, yaşlı herkes için yaşanılabilir bir Güzelbahçe için çalıştıklarına dikkat çeken AK Parti Güzelbahçe Belediye Başkan Adayı Burcu Dereci, “Güzelbahçe genelinde betonlaşma söz konusu. İmar alanları açılamayacak yerlere imar geldi. Yeşil alanlar ciddi anlamda kan kaybediyor. Devletin yatırımları dışında Güzelbahçe'ye hiç yatırım yapılmadı. Alt yapı sorunumuz giderek artıyor. Sahil şeridi olan şanslı bir ilçeyiz fakat bakımsızlıktan bu şansımızı yeterince değerlendiremiyoruz. Yaşlı ve çocukların bizim ilçemizde varlıklarını hissettirmek istiyoruz" şeklinde konuştu.