İzmir'in Bornova ilçesinde 3 katlı binanın en üst katında çıkan yangında 71 yaşındaki baba hayatını kaybederken, diyaliz hastası olan oğlu ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede entübe edildi.
Yangın, saat 00.30 sıralarında Bornova ilçesi Kızılay Mahallesi 513 Sokak'ta bulunan 3 katlı bir apartmanın son katında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Hasan Girgin (71) ve diyaliz hastası engelli oğlu Uğur Girgin'in (47) ikamet ettiği daireden alevlerin yükseldiğini gören vatandaşlar, durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine adrese çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Ekipler içeri girdiğinde acı manzarayla karşılaştı
İtfaiye ekiplerinin yoğun müdahalesiyle kontrol altına alınan yangın kısa sürede söndürüldü. Daireye giren ekiplerin yaptığı incelemede, baba Hasan Girgin'in olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Dumandan etkilenen ve vücudunda yanıklar oluşan ağır yaralı durumdaki Uğur Girgin ise sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalesinin ardından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan Girgin'in hayati tehlikesinin bulunduğu ve entübe edildiği öğrenildi.
Olay Yeri İnceleme ekipleri ve Cumhuriyet Savcısının evde yaptığı incelemelerin ardından, Hasan Girgin'in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yangının çıkış nedenini belirlemek için başlatılan geniş çaplı soruşturma sürüyor. (İHA)
Alevlerin sardığı evden acı haber: Baba öldü, oğlu entübe
İzmir'de 3 katlı binanın en üst katında çıkan yangında 71 yaşındaki baba hayatını kaybetti.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de motosiklet kazası: Sürücü hayatını kaybetti
Şarampole düşen traktörünün altında hayatını kaybetti
Emekli sulama birliği çalışanı evinde ölü bulundu
Çeşme ve Urla’da metrekare fiyatları 200 Bin TL’yi aşarak rekor kırdı
Manisa'da attan düşen kadından acı haber
4 yaşındaki kayıp çocuk sulama havuzunda ölü bulundu
CHP’nin Kapatılması ve Yeniden Açılmasının Hikayesi
CHP içi çatışmalar daha önce mahkemelik oldu mu?
CHP Mallarına El Konulması Meselesi
İZSİAD Üyeleri EÇEV'in bağış şampiyonu oldu





