Kütahya'nın Vefa Mahallesi'ndeki alkollü işletmelerin çalışanları arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.
Gece 04.30'da meydana gelen olayda, aralarında önceden husumet olan F.M., S.K., E.D., B.E., N.K. M.B.K., M.Y. ile A.Ü., B.T., ve M.T. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Ö.Ç., M.B.K., B.T., M.T. ve Ali Ü. çıkan kurşunlardan yaralandı.
Yaralılar ambulanslarla Evliya Çelebi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Yaralılardan Ali Ü., kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Polisin 1 ruhsatsız tabanca ve 3 adet ruhsatsız tüfek ele geçirdiği belirtildi. Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği ve çok sayıda şüphelinin gözaltına alındığı öğrenildi. (İHA)
Alkollü işletmelerin çalışanları arasında silahlı kavga!
Vefa Mahallesi'ndeki alkollü işletmelerin çalışanları arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir’de feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı
İzmir'de miras için ailesini katletmiş!
Hayatın Koordinatları ve Haritacılık Sosyolojisi!
İzmir’de otobüs ile ticari araç çarpıştı: 1 ölü, 2 yaralı
Yunanistan ve Türkiye: Karşılaştırmalı bir inceleme
İzmir'de kaybolan 85 yaşındaki adamdan 5 aydır haber yok
İzmir'de metro vagonu raydan çıktı
Didim'in sultanları deplasmandan galibiyet ile döndü
İzmir'de barajlar boşaldı; su kesintileri artık her gün uygulanacak
Manisa'da defalarca bıçaklanan kadın dehşet anlarını anlattı





