TFF 3. Lig 4. Grup’ta mücadele eden Altay, 13. haftada oynanan İzmir derbisinde Çoruhlu FK ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlı ekip, Bornova Aziz Kocaoğlu Stadyumu’nda oynanan karşılaşmadan 1-0’lık galibiyetle ayrıldı. Bu sonuçla birlikte puanını 12’ye yükselten Altay, 11. sıraya kadar tırmanarak düşme hattından iki basamak uzaklaştı. Yusuf Şimşek yönetimindeki siyah-beyazlılar, gelecek hafta sonu oynanacak Nazilli Belediyespor karşılaşmasını da kayıpsız geçerek orta sıralara yükselmeyi hedefliyor.
Takım çıkışa geçti
Sezona kötü bir başlangıç yapan ve haftalarca tehlikeli bölgeden çıkamayan Altay, ligde oynadığı son iki karşılaşmayı kazanarak önemli bir çıkış yakaladı. Siyah-beyazlılar, 12. haftada kendisi gibi alt sıralarda yer alan Eskişehir Anadolu’yu mağlup ederken, ardından birebir rakibi Çoruhlu FK’yı da yenerek üst üste ikinci galibiyetini elde etti. Bu sonuçlarla birlikte yükselişe geçen İzmir temsilcisi, iki maçta rakip fileleri iki kez havalandırırken kalesini de gole kapatmayı başardı. (İHA)
Altay, nefes aldı
Altay, TFF 3. Lig 4. Grup’taki 13. hafta mücadelesinde Çoruhlu FK’yı mağlup ederek düşme hattından uzaklaşıp rahat bir nefes aldı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de saplantılı eski sevgili cinayeti: Adresini değiştirdi yine kurtulamadı
İzmir'de yağışlar barajlara nefes aldırdı
İzmir'de işten çıktı, evine varamadan karanlık bir yolda can verdi
İzmir'de susuzluğa karşı üç aşamalı plan
Bodrum'da Gümbet Koyu halka kazandırılıyor
İzmir’de sağanak ve fırtına hayatı felç etti
İzmir'de sağanak sonrası barajlar hareketlendi
Kazım Karabekir hakkında bir değerlendirme
Manisa'da 7 çocuk annesi eşi tarafından öldürüldü
İzmir'de trafik tartışması: Döner bıçağı ile kovaladı





