Yeni sezon hazırlıklarını Afyon’da sürdüren Altay’da, siyah-beyazlı futbolcuların performansı teknik heyeti mutlu ederken, oyuncuların da moralli görüntüsü dikkatlerden kaçmadı.
Geçtiğimiz sezon ligde sıkıntılı günler yaşayan Trendyol 1. Lig ekibi Altay, son haftalarda düşme hattından uzaklaşıp ligi 41 puanla 12. sırada tamamlamayı başardı. Yeni sezon öncesinde Teknik Direktör Tuna Üzümcü ile yola devam etme kararı alan İzmir temsilcisi, 2023-2024 sezonu hazırlıklarını Afyon’da sürdürmeye devam ediyor. Kampta gerçekleştirilen antrenmanlarda oyuncuların performansı teknik heyeti mutlu ederken, futbolcuların istekli oluşları ve neşeli görüntüleri de dikkatleri çeken bir diğer detay oldu.
Altay, yeni sezona moralli hazırlanıyor
Altay’da, siyah-beyazlı futbolcuların performansı teknik heyeti mutlu ederken, oyuncuların da moralli görüntüsü dikkatlerden kaçmadı.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de tır sürücüsü araç içerisinde ölü bulundu

İzmir’de hareketli anlar: Rehine operasyonu

Balçova saldırganı gece kulüplerinde de keşifler yapmış

İzmir'de okul çıkışı zorbalığa uğrayan çocuğa acımasız şiddet

Manisa'da yaşanan traktör kazasında can kaybı var

CHP’nin başına gelenleri DP de yaşamıştı

Manisa’da kamyonetle sepetli motosiklet çarpıştı

Manisa'da otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti

İzmir'de günde 2 bin kişi 50 TL'den karnını doyuruyor

Balçova saldırganının ifadesi ortaya çıktı: Fuarı kana bulayacaktı