Yeni sezon hazırlıklarını Afyon’da sürdüren Altay’da, siyah-beyazlı futbolcuların performansı teknik heyeti mutlu ederken, oyuncuların da moralli görüntüsü dikkatlerden kaçmadı.
Geçtiğimiz sezon ligde sıkıntılı günler yaşayan Trendyol 1. Lig ekibi Altay, son haftalarda düşme hattından uzaklaşıp ligi 41 puanla 12. sırada tamamlamayı başardı. Yeni sezon öncesinde Teknik Direktör Tuna Üzümcü ile yola devam etme kararı alan İzmir temsilcisi, 2023-2024 sezonu hazırlıklarını Afyon’da sürdürmeye devam ediyor. Kampta gerçekleştirilen antrenmanlarda oyuncuların performansı teknik heyeti mutlu ederken, futbolcuların istekli oluşları ve neşeli görüntüleri de dikkatleri çeken bir diğer detay oldu.
Altay, yeni sezona moralli hazırlanıyor
Altay’da, siyah-beyazlı futbolcuların performansı teknik heyeti mutlu ederken, oyuncuların da moralli görüntüsü dikkatlerden kaçmadı.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de 2024'te en çok konut bu ilçede satıldı
Bolu'daki yangından İzmir Manisa'ya acı haber
İzmir'de TANSAŞ Marketler yeniden açılıyor
İzmir'de sevgilisi ve annesini tüfekle vurdu
İzmir'de taksicilerin 'eski eleman' tartışması: 1 ölü, 2 ağır yaralı
İzmir'de sokakta tüfekle rastgele ateş açtı
Manisa'da iki çocuk boğularak hayatını kaybetti
Manisa'da yalnız yaşayan kadın evinde ölü bulundu
İzmir'in merkez ilçesine ücretsiz halk otoparkı geliyor
İzmir’de tırın çarptığı 2 kadın hayatını kaybetti