Aydın’ın Kuşadası ilçesi’nde birbirlerine yol vermediği ileri sürülen sürücüler ve yakınları önce tartıştı daha sonra tekme tokat kavga ettiler. Bayramlaşmaya giderken adeta meydan savaşına tutuşan tarafların öfkesi kameralara böyle yansıdı.
Olay, Hacıfeyzullah Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, bir ticari taksi sürücüsü ile bir otomobil sürücüsü yol verme meselesi yüzünden tartışmaya başladı. Tarafların sözlü tartışması bir anda tekmeli yumruklu kavgaya dönüştü. Ticari taksi şoförü, yolcular ve karşı tarafın yakınları tekmeli yumruklu kavgaya tutuştu. Olayda ticari taksi şoförü ve yolcular dakikalarca darp edildi. Kadınların saç baş birbirlerine girdikleri anlar bir vatandaş tarafından saniye saniye kaydedildi. Polis ekiplerinin kısa sürede olaya müdahale etmesinin ardından kavga daha fazla büyümeden sonlandı. Taraflar karakolda birbirlerinden şikayetçi oldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. (İHA)
Bayramlaşmaya giderken adeta savaştılar
Aydın’da birbirlerine yol vermediği ileri sürülen sürücüler ve yakınları önce tartıştı daha sonra tekme tokat kavga ettiler.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de pazarda kaybolan 15 yaşındaki çocuktan 22 gündür haber alınamıyor
İzmir'de korkutan deprem! (03.11.2025)
İzmir'de motosikletin çarptığı yaya hayatını kaybetti
İzmir'de araca silahlı saldırı
İzmir'de uydu tamircisi apartman boşluğuna düşerek hayatını kaybetti
Manisa'da araç bağa devrildi can kaybı var
Sokak ortasında silahla başından vurulmuş halde bulundu
İzmir'de traktör devrildi, sürücüsü hayatını kaybetti
İzmir'de Cumhuriyet Bayramı'nda çocuklara ücretsiz döner
İzmir'de muhteşem Cumhuriyet Bayramı kutlaması




