Muğla'nın Bodrum ilçesinde çıkan silahlı kavgada pompalı tüfekle vurulan 24 yaşındaki genç hayatını kaybederken, yaralanan 1 kişi de hastaneye kaldırıldı.
Olay, Çırkan Mahallesi Pedasa Caddesi'nde sabaha karşı meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 24 yaşındaki Ali Arslan ve arkadaşı H.K., aralarında alacak verecek meselesinden husumet bulunan H.M. ve H.C.O. ile telefonda tartıştı. Taraflar, küfürleşmeye giden tartışma sonrası birbirlerini düelloya çağırdı. Ali Arslan ve arkadaşı, motosiklete binip husumetlilerinin Pedasa Caddesi üzerindeki evine gitti. Evi bulamayan ve bölgede motosikletle gezen 2 arkadaş, havaya ateş açtı. O esnada bölgede silahlanmış şekilde hazır bekleyen H.M. ve H.C.O., motosikletle bölgeye gelen Ali Arslan ve arkadaşına ateş açtı.
Pompalı tüfekle göğsünden vurulan Ali Arslan, motosikletin gidon hakimiyetini kaybederken, 2 arkadaş motosikletten yere düştü. 112 Acil Çağrı Merkezi'ne yapılan ihbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde Ali Arslan'ın yaşamını yitirdiğini tespit etti. Yaralı H.K. ise sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Olayın şüphelileri H.M. ve H.C.O. polis tarafından gözaltına alındı.
Ali Arslan'ın cansız bedeni, otopsi işlemleri için Muğla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Sabah saatlerinde hastanedeki tedavisi tamamlanan H.K. de gözaltına alındı. (İHA)
Bodrum'da pompalı tüfekli kavga: 1 ölü
Muğla'nın Bodrum ilçesinde çıkan silahlı kavgada pompalı tüfekle vurulan 24 yaşındaki genç hayatını kaybetti.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de börek tezgahlarında fare cirit attı
Bıçaklanan Manisalı genç hayata tutunamadı
İzmir, sokaklarında domuz sürüleri sıradan hale geldi
Manisa’da ev yangını: 6 kedi telef oldu
Eski milli basketbolcu balkondan düşerek hayatını kaybetti
İzmir’de Her 3 Haneden Biri “Tek Kişilik Ev”
İhtiyaç sahipleri için ücretsiz sıcak yemek
Çeşme’de villa yangını korkuttu
Bu tuvalet ‘tarih' kokuyor
İzmir'de halı sahada tekme-tokat kavga kameraya yansıdı





