Denizli’nin yüksek kesimlerinde etkili olan kar yağışı deniyle, Çameli, Çal ve Buldan ilçeleri başlta olmak üzere yüksek kesimler Mart ayının sonunda beyaza büründü.
Denizli genelinde 2 gündür etkisini gösteren soğuk havanın ardından bu sabah saatlerinde yüksek kesimlerde kar yağışı başladı. Özellikle Çameli, Çal ve Buldan ilçeleri ile şehir merkezinde bulunan Cankurtaran Mahallesi ve Bağbaşı Teleferik bölgesinde etkili olan kar yağışı nedeniyle kentin yüksek kesimleri Mart ayının sonlarına doğru yeniden beyaz örtüyle kaplandı. Yer yer etkisini arttıran kar yağışı zaman zaman sürücülere zor anlar yaşattı. (İHA)
Denizli’nin yüksek kesimleri beyaza büründü
Kar yağışı deniyle, Çameli, Çal ve Buldan ilçeleri başlta olmak üzere yüksek kesimler Mart ayının sonunda beyaza büründü.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de tır sürücüsü araç içerisinde ölü bulundu

İzmir’de hareketli anlar: Rehine operasyonu

Balçova saldırganı gece kulüplerinde de keşifler yapmış

İzmir'de okul çıkışı zorbalığa uğrayan çocuğa acımasız şiddet

Manisa'da yaşanan traktör kazasında can kaybı var

CHP’nin başına gelenleri DP de yaşamıştı

Manisa’da kamyonetle sepetli motosiklet çarpıştı

Manisa'da otomobilin çarptığı kadın hayatını kaybetti

İzmir'de günde 2 bin kişi 50 TL'den karnını doyuruyor

Balçova saldırganının ifadesi ortaya çıktı: Fuarı kana bulayacaktı