Manisa'nın Akhisar ilçesinde dün yaşanan sel felaketinin ardından su baskınlarının yaşandığı Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesi ve Kovalık mevkiindeki ek hizmet binasında aciller dahil hiçbir hizmet verilemiyor.
Su baskınları sonrası altyapısı tamamen çöken Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinde çalışmaların tüm hızıyla devam ettiği bildirildi. Güvenlik amaçlı elektrikleri kesilen hastanedeki diğer hastaların da dün gece geç saatlere kadar çevredeki hastanelere sevkleri gerçekleştirildi. Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesinden konu ile ilgili daha detaylı bilginin daha sonra açıklanacağı ifade edildi. Hem ana bina hem de Kovalık mevkiindeki ek binada tüm hizmetlerin durdurulduğu Akhisar Mustafa Kirazoğlu Devlet Hastanesine gelen acil durumda olan vatandaşlar ise Akhisar’daki diğer özel hastane acillerine veya bölgedeki diğer hastanelere yönlendiriliyor.(İHA)

Devlet hastanesi sel felaketinin ardından hizmet veremiyor
Acil hastalar özel hastanelere ve diğer ilçelere yönlendiriliyor. Devlet Hastanesi ve ek hizmet binasında aciller dahil hiçbir hizmet verilemiyor.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'de iş yeri yangını: Patlama sesleri paniğe neden oldu
İzmir’in Kurtuluşunun Anlamı
İzmir Demek; Kurtuluş, Demokrasi ve Kardeşlik Demektir
İZSİAD'da Gündem Yeşil Dönüşüm, Karbon Ticareti ve Yeni Regülasyonlar
Çeşme’de denizi köpük kutular bastı
125 yıldır İzmir'in zamanına tanıklık ediyor
Muğla'da 11. Uluslararası Zurna Festivali başladı
Kütahya'da ilginç kaza: Otomobil marketin merdivenlerinde asılı kaldı
İzmir'de kitap günleri 19 Eylül'de başlıyor
Keçilerin 'Mavi yolculuğu' 100 yıldır sürüyor





