TVF Kadınlar 2. Ligi 7. Grup 19. hafta karşılaşmasında Didim Belediyespor Voleybol Takımı, Didim Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda konuk ettiği Rota Koleji’ni 3-0 mağlup ederek zirve yarışında önemli bir galibiyet elde etti.
Sezon boyunca sergilediği istikrarlı performans ve disiplinli oyun anlayışıyla dikkat çeken takım, özellikle servis ve savunmadaki başarısıyla maçta üstünlüğünü ortaya koydu. Setlerin tamamında oyunun kontrolü Didim temsilcisindeydi. Karşılaşmayı tribünden takip eden Didim halkının coşkulu desteği, oyunculara moral ve motivasyon sağladı. Takımın sahadaki mücadelesi, taraftarlar tarafından büyük alkış aldı.
Başkan Hatice Gençay: "Sporcularımızla gurur duyuyoruz"
Maçın ardından açıklamalarda bulunan Didim Belediye Başkanı Hatice Gençay, şunları söyledi:
"Didim Belediyespor Voleybol Takımımızı yürekten kutluyorum. Sahada gösterdikleri mücadele, azim ve inanç hepimizi gururlandırdı. Didim’i en iyi şekilde temsil eden sporcularımıza, teknik ekibimize ve tribünleri doldurarak takımımıza güç veren taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Sporu ve sporcuları desteklemeye devam edeceğiz". (İHA)
Didim Belediyespor’dan kritik galibiyet
Didim Belediyespor Voleybol Takımı, Didim Atatürk Kapalı Spor Salonu’nda konuk ettiği Rota Koleji’ni 3-0 mağlup ederek zirve yarışında önemli bir galibiyet elde etti.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir, sokaklarında domuz sürüleri sıradan hale geldi
İzmir'de öğrenciler birbirine girdi: Sokak boks ringine döndü
İzmir’de Her 3 Haneden Biri “Tek Kişilik Ev”
İzmir'de feci kaza kamerada!
Manisa’da ev yangını: 6 kedi telef oldu
Eski milli basketbolcu balkondan düşerek hayatını kaybetti
İzmir'de halı sahada tekme-tokat kavga kameraya yansıdı
Çeşme’de villa yangını korkuttu
İsmet İnönü’yü Doğru Anlamak
İhtiyaç sahipleri için ücretsiz sıcak yemek




