Muğla’nın Datça ilçesinde öğle saatlerinde sağanak yağış sonrası Fındık büyüklüğünde yağan dolu yağışı yaklaşık 60-70 dönüm güz domatesi tarlasında zarara neden oldu.
Datça’da Temmuz-Ağustos aylarında fideleri dikilen Datça Güz domatesinde Kasım-Aralık aylarında hasat yapılırken, hasadın sor döneminde Datça’da etkili olan dolu yağışı domates tarlalarında zarara neden oldu.
Datça Emecik Mahallesine etkili olan fındık büyüklüğündeki dolu yağışı tarlalarda hasat dönemi gelen ve önümüzdeki günlerde hasadı yapılacak domatesler doludan zarar gördü. Emecik Mahallesinde üretici Cumali Ahır taraşındaki hasat için hazır olan kırmızı domates ve yeşil domateslerin doludan sonra eridiğini ve kullanılmaz hale geldiğini belirtti. (İHA)
Dolu yağışı domates tarlasında zarara neden oldu
Datça'da fındık büyüklüğünde yağan dolu yağışı yaklaşık 60-70 dönüm güz domatesi tarlasında zarara neden oldu.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'deki silahlı kuyumcu soygunu kamerada
Bayram sabahı acı kaza, Manisalı genç hayatını kaybetti
İzmir'in tanzim satış mağazaları 21 şubeye ulaştı
Refüje çarpıp karşı şeride geçen otomobil başka araca çarptı: 1 ölü
Çanakkale Savaşlarının tarihimizdeki yeri
İzmir'in yüksek kesimlerine bayramda kar yağdı
İzmir'de sancılanan kadın dolmuşta doğum yaptı
Dijital İzmirim Kart'ta bakiyeniz hiç bitmeyecek
Manisa’da sepetli motosiklet üzüm bağına uçtu: 1 ölü
Manisa'da bayram arifesinde feci kaza: 1 ölü, 1’i ağır 3 yaralı





