Göztepe’nin 20 yaşındaki savunma oyuncusu Taha Altıkardeş’e Belçika ekiplerinden Anderlecht kancayı attı. Transferi bitirmek isteyen Belçika temsilcisinin 4 milyon Euro’yu gözden çıkardığı ifade edildi.
Trendyol 1. Lig’i ikinci sırada bitirerek Süper Lig’e çıkmayı başaran Göztepe’de iç ve dış transfer hareketliliği başladı. İsmail Köybaşı ve Dennis’le sözleşme uzatan sarı-kırmızılılarda 2003 doğumlu savunma oyuncusu Taha Altıkardeş’e de transfer teklifleri gelmeye başladı. Avrupa’dan birçok kulübün genç oyuncuyla ilgilendiği öğrenilirken, en ciddi yaklaşımı ise Belçika ekiplerinden Anderlecht’in gösterdiği ifade edildi. Göztepe’nin de istediği bonservis bedelinin gelmesi durumunda gerçekleşecek transfere sıcak baktığı kaydedildi. Belçika temsilcisinin 4 milyon Euro’yu gözden çıkarması üzerine sarı-kırmızılı yöneticilerin de bonservis ücretini yükseltmek için Anderlecht takımının yetkilileriyle pazarlık masasına oturduğu öğrenildi.
Göztepe, geçtiğimiz yaz transfer döneminde Taha Altıkardeş’i, Trabzonspor’dan bedelsiz olarak 3+1 yıllığına kadrosuna katmıştı. 20 yaşındaki oyuncu da bu sezon çıktığı 31 lig maçında 3 gol, 3 asistlik katkı sağladı. (İHA)
Göztepeli Taha Altıkardeş’e Anderlecht kancası
Transferi bitirmek isteyen Belçika temsilcisinin 4 milyon Euro’yu gözden çıkardığı ifade edildi.
Yorumlar
Trend Haberler
İzmir'deki silahlı kuyumcu soygunu kamerada
İzmir'in tanzim satış mağazaları 21 şubeye ulaştı
Bayram sabahı acı kaza, Manisalı genç hayatını kaybetti
Refüje çarpıp karşı şeride geçen otomobil başka araca çarptı: 1 ölü
Çanakkale Savaşlarının tarihimizdeki yeri
İzmir'in yüksek kesimlerine bayramda kar yağdı
İzmir'de sancılanan kadın dolmuşta doğum yaptı
Manisa’da sepetli motosiklet üzüm bağına uçtu: 1 ölü
Manisa'da bayram arifesinde feci kaza: 1 ölü, 1’i ağır 3 yaralı
İzmir'de bayram tatili sessizliği Gündoğdu Meydanı'na yansıdı





