Manisa'nın Sarıgöl ilçesindeki üzüm bağlarının üzerindeki beyaz kaneviçe örtülerin gün doğumu ve gün batımı saatlerindeki görsel şöleni fotoğraf meraklılarının ilgi odağı oldu.
Sarıgöl ve çevresinde 113 bin dekarlık alanın yüzde 90'ı doğa olaylarına karşı yıllardır beyaz naylon kaneviçe ile koruma altına alınırken, beyaz naylon kaneviçeler sabah ve gün batımı saatlerinde güneş ışıkların yansıması ile görsel şölen oluşturuyor.
Sabah güneşin doğuşu ve gün batımı esnasındaki ışık yansımalarının ortaya çıkardığı görsel şölen amatör fotoğrafçıların da ilgisini çekmeye başladı. Sarıgöllü amatör fotoğrafçı Güngör Cerit tarafından gün batımı esnasında örtülü üzüm bağlarını fotoğrafladı. (İHA)
Gün batımında örtülü bağlarda karpostallık güzellik
Üzüm bağlarının üzerindeki beyaz kaneviçe örtülerin gün doğumu ve gün batımı saatlerindeki görsel şöleni fotoğraf meraklılarının ilgi odağı oldu.
Yorumlar
Trend Haberler

İzmir'de yaşlı adam karısının ve kendisinin hayatına son verdi

Manisa'da muhtar kazada hayatını kaybetti

Motokurye genç, feci kazada hayatını kaybetti

İZBAN'ın iki istasyonu arasında 3 gün sefer yapılamayacak

İzmir'de kamyonet iki motosikletliye çarptı

Foça yangınında alevler evlerin bahçelerine kadar yaklaştı

İzmir Büyükşehir sendikacı yakını işçilerle yollarını ayırıyor

Manisa'da inşaat işçisi 5. kattan düşerek hayatını kaybetti

Evinde ölü bulunan doktorun kalp krizinden vefat ettiği belirlendi

Yangında alevlerin arasında kalan bebek hayata tutunamadı