İstatiksel veriler, boşanma durumlarının evlenme oranlarını geçtiği yönünde. Bu durumun özellikle büyükşehirde yaşayanlar için daha kolay ve sık olduğu görülüyor. Araştırmalara göre boşanmaların ilk sebebinin iletişimsizlik olduğu yönündedir. Tüm bu süreçte boşanma işlemlerinde alanında uzman bir boşanma avukatı ile çalışmak daha sağlıklı sonuçlar almanızı sağlayacaktır. Kısa süren evliliklere örnek olabilecek boşanma vakaları aşağıdaki gibidir.

Hande Ataizi ve Fethi Pekin

Hande Ataizi ve Fethi Pekin’in evliliği yalnızca 2 gün sürdü. 1.5 yıl boyunca ilişki yaşayıp evlendikten 2 gün sonra boşanma kararı alan çiftin boşanma sebepleri ise Fatih Pekin’in babasının nikah günü Hande Ataizi’ye sözleşme imzalatmak istemesi ve imzalamadan evlenemeyeceklerini söylemesiyle başlamıştır. Ataizi ise avukatının onayı olmadığı müddetçe imza atmayacağını söyleyip nikah cüzdanını imzalamıştır. Ancak ertesi günü bu konu devam ederken çift 2. günde boşanma kararı almıştır.

Dennis Hopper ve Michelle Papas

Evlilikleri 8 gün süren ünlü çiftin boşanma sebebi açıklamalara göre karı-koca ilişkisini yürütemeyecekleri, arkadaşlık ilişkilerinin baki kalacağı yönündedir.

Bülent Ersoy ve Armağan Uzun

Diva Bülent Ersoy ve Armağan Uzun’un evliliği 9 ay sürmüştür. Çiftin boşanma kararı ise Armağan Uzun’un Bülent Ersoy’u aldatmasıyla verilmiştir. Çift, 2008 yılında tek celsede boşanmıştır.

Nicolas Cage ve Erika Koike

Evlilikleri 4 gün süren ünlü çiftin boşanma sebebi ise Nicolas Cage’in, Erika Koike ile evliliğinde çok değiştiği ve evde tanımadığı yönündeydi. Bu sebepten Nicolas Cage boşanma davası açmıştır ve tek celsede boşanmışlardır.

Elizabeth Taylor ve Nicky Hilton

8 ay evli kalan Elizabeth Taylor, Paris Hilton'un dedesi olan Nicky Hilton ile yaptığı Avrupa turunun sonunda eşini somurtkan, öfkeli ve küfürlü olarak nitelendirip boşanma davası açmıştır.

Dennis Rodman ve Carmen Electra

Evlilikleri 9 gün süren çift, boşandıktan 1 yıl sonra tekrar bir araya gelmiş ancak ilişkileri şiddetli bir kavga sonucu son bulmuştur.

Boşanma süreci başta olmak üzere birden farklı dava işlemleri için https://acasoy.com/ adresini ziyaret edebilir ve gerekli desteği alabilirsiniz.